• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.240 %1.53
  • ETHERIUM 2.419 %1.39
19°

Gemi trafiği Haberleri

gemi trafiği haberleri ve güncel gemi trafiği gelişmeleri, gemi trafiği ile ilgili tüm video, gemi trafiği fotoğrafları ve gemi trafiği haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Yurt

İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği, Haydarpaşa Limanı'ndan kalkış yapacak gemi kurtaran römorkörü yedeğindeki yüzer havuzla toplam 392 metrelik yedek boyuna sahip...

Yurt

Beykoz Poyrazköy açıklarında motor arızası veren Sredına isimli tankerin çekilmesinin ardından İstanbul Boğazı gemi trafiğine tekrardan açıldı.

Yurt

Romanya'dan Libya’ya giden 171 metre boyundaki Sredına isimli tankerin makine arızası yapması nedeniyle İstanbul Boğazı çift yönlü ve geçici olarak...

Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğinin çift yönlü ve geçici olarak askıya alındığını bildirdi.

Yurt

Çanakkale Boğazı'ndan geçişi sırasında makineleri arızalanan gemi için bölgeye ekipler sevk edildi.

Yurt

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde devam eden orman yangını nedeniyle tek yönlü durdurulan Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiğinin normale döndüğü açıklandı.

Yurt

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde tarım arazisinde ve ormanlık alanda etkili olan yangın nedeniyle boğaz trafiğinin tek yönlü askıya alındığı bildirildi.

Yurt

İstanbul Boğazı'ndaki trafik, bir geminin makine arızası yaşaması nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

Yurt

İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yat yarışları nedeniyle çift yönlü...

Yurt

İstanbul Boğazı'nda trafik, karaya oturan yük gemisi dolayısıyla çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.

Gündem

İstanbul Boğazı'nda yat yarışları nedeniyle askıya alınan gemi trafiği normale döndü.

Yurt

İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği, yat yarışları nedeniyle sabah saatlerinden itibaren çift yönlü askıya alındı.

Yurt

İstanbul Boğazında sis etkili olurken gemi trafiği de askıya alındı.

Yurt

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği, Kardeşlik Kupası Yat Yarışları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında çift yönde durduruldu.

Yurt

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiğinin kısıtlı görüşün düzelmesi üzerine çift yönlü olarak deniz trafiğine açıldığını duyurdu.

Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Boğazı gemi trafiği, kısıtlı görüşün (sis) düzelmesi sebebiyle saat 15.00 itibarıyla güney-kuzey yönlü olarak açıldığını...

Gündem

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü: Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde gemi arızası nedeniyle İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı.

Yurt

İstanbul Boğazı'nda bir tankerin demir atması nedeniyle askıya alınan gemi trafiğinin, güney-kuzey yönlü yeniden açıldığı bildirildi.

Yurt

Liberya bandıralı petrol tankerinin çapasının serbest kaldığı kaydedildi. Tribeca adlı şirket, İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiğinin durdurulduğunu açıkladı.

Yurt

Çanakkale'de yoğun sis sebebiyle kapatılan boğaz trafiği, tek yönlü gemi geçişlerine açıldı.

Yurt

Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği yoğun sis nedeniyle çift yönlü geçici olarak askıya alındı.

Yurt

Çanakkale Boğazı, çift yönlü olarak gemi geçişlerine açıldı.

Yurt

Çanakkale Boğazı'nda fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Bölgede sabah saatlerinden bu yana aralıklarla etkili olan fırtına nedeniyle Çanakkale Boğazı kuzey...

Yurt

Dün saat 23.00’de olumsuz hava koşulları nedeniyle kuzeyden güneye gemi geçişlerine kapatılan Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği tekrar başladı.