• DOLAR 32,58 %0.12
  • EURO 35,21 %0.16
  • ALTIN 2.466,42 %0.13
  • BİST100 10.682 %2.26
  • BITCOIN 60.200 %-2.9
  • ETHERIUM 3.302 %-3.58
23°

Feribot seferleri Haberleri

feribot seferleri haberleri ve güncel feribot seferleri gelişmeleri, feribot seferleri ile ilgili tüm video, feribot seferleri fotoğrafları ve feribot seferleri haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Yurt

Muğla’nın Bodrum-Datça ilçeleri arasında ve Bodrum-İstanköy arasında düzenlenecek olan feribot seferinin, fırtına nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Yurt

Çanakkale'de, Kuzey Ege'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

Yurt

Ege Denizi'nin kuzeyindeki fırtına nedeniyle Çanakkale'de yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

Yurt

Çanakkale'de, fırtına nedeniyle yarın Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.

Yurt

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Yurt

Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Yurt

Güney Marmara'da fırtına ve kuvvetli yağış beklentisi nedeniyle Balıkesir'in adalarına yapılacak bazı feribot seferleri iptal edildi.

Yurt

Muğla'nın Bodrum-Datça ilçeleri arasında bugün ve yarın düzenlenecek olan feribot seferinin, fırtına nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Yurt

Çanakkale'de, fırtına nedeniyle yarın Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.

Yurt

Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Yurt

Olumsuz hava şartları nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri, Bursa Deniz Otobüsleri ile Gökçeada ve Bozcaada’ya yapılacak birçok sefer iptal oldu.

Yurt

Çanakkale'de, kuzey Ege'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın için planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

Yurt

Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Yurt

Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan feribot seferleri, Kuzey Ege'deki olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.