• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 57.300 %1.06
  • ETHERIUM 2.983 %-0.86
28°

Donetsk Haberleri

Donetsk haberleri ve güncel Donetsk gelişmeleri, Donetsk ile ilgili tüm video, Donetsk fotoğrafları ve Donetsk haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk bölgesinde Razdolovka yerleşim biriminin Rus ordusunun kontrolüne geçtiğini bildirdi.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk’in kuzeyindeki Belogorovka’da Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’ne ait mevzilerin İHA’larla vurulduğu anları paylaştı.

Genel

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna ordusunun kontrolünde bulunan Donetsk bölgesindeki Staromayorske yerleşim biriminin ele geçirildiğini bildirdi.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Donetsk bölgesinde son 1 haftada 2 yerleşim biriminin Rus ordusunun kontrolüne geçtiğini bildirdi.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, ordularının Donetsk bölgesinde Arhangelskoye yerleşim birimini kontrol altına aldığını belirtti.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk bölgesindeki Novokalinovo yerleşim birimini kontrol altına aldıklarını bildirdi.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'da Harkiv bölgesinde Kotlyarovka ve Donetsk bölgesinde Solovyevo yerleşim birimlerinin kontrolünü ele geçirdiklerini duyurdu.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Donetsk bölgesinde Novobahmutovka yerleşim biriminin kontrolünü ele geçirdiklerini duyurdu.

Dünya

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna ordusunun düzenlediği, Donetsk’te 25 kişinin ölmesine neden olan saldırının kınanması için tüm sorumlu hükümetlere ve uluslararası...

Dünya

Rusya'nın ilhak ettiği Donetsk kentine gerçekleştirilen saldırıda 25 kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Ukrayna ordusunun Donetsk bölgesinin Gorlivka şehri sınırlarında bulunan bir tepeyi kurtardığını ve Rus mevzilerini ele...

Dünya

Rusya-Ukrayna Savaşı'nın sürdüğü Ukrayna'nın Donetsk bölgesinde iki ordu arasında adeta 'tank düellosunun' yaşandığı Vugledar şehrine yönelik Rus saldırıları devam ediyor.