• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 57.450 %1.24
  • ETHERIUM 3.011 %0.27
28°

Deniz otobüsü Haberleri

deniz otobüsü haberleri ve güncel deniz otobüsü gelişmeleri, deniz otobüsü ile ilgili tüm video, deniz otobüsü fotoğrafları ve deniz otobüsü haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Yurt

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Marmaris-Fethiye güzergahında deniz otobüsü seferlerini başlattı.

Yurt

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum-Turgutreis-Didim ve Fethiye-Marmaris seferleri ile denizlerde başlatacağı Deniz Otobüsü Seferleri hizmeti açılışını CHP...

Yurt

Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) 14 seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Yurt

Bursa ile İstanbul arasında Bursa Büyükşehir Belediyesince karşılıklı işletilen deniz otobüsü seferlerinden 7'si kuvvetli rüzgar nedeniyle iptal edildi.

Yurt

Bursa'da etkili olan fırtına nedeniyle deniz otobüsü seferleri iptal edildi.

Yurt

Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) 6 seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Yurt

Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Yurt

İstanbul ile Bursa arasında karşılıklı işletilen deniz otobüsü seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamıyor.

Yurt

Bursa ile İstanbul arasında karşılıklı işletilen deniz otobüslerinin bugün öğleden sonra ve akşamki seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Yurt

Bursa Büyükşehir Belediyesince Bursa ile İstanbul arasında işletilen deniz otobüsü seferleri, kuvvetli lodos nedeniyle yapılamıyor.

Yurt

Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüsü (BUDO) seferlerinden bazıları, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Yurt

Bursa Mudanya-İstanbul arasında ulaşım sağlayan deniz otobüsü BUDO'nun bilet fiyatlarına yüzde 20 zam geldi.