• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.240 %1.53
  • ETHERIUM 2.422 %1.52
19°

Çatışma Haberleri

çatışma haberleri ve güncel çatışma gelişmeleri, çatışma ile ilgili tüm video, çatışma fotoğrafları ve çatışma haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Dünya

Ukraynalı yetkililer, son 24 saatte Rus ordusuyla 142 çatışmanın çıktığını, en sıcak çatışmaların Pokrovsk ve Kurakhovsk yönünde yaşandığını bildirdi.

Dünya

Hizbullah, Lübnan'ın güneyindeki çatışmalarda 17 İsrail askerinin öldürüldüğünü duyurdu.

Dünya

İsrail ordusunun kara saldırısı başlattığı Lübnan'da 1 İsrail askerinin daha öldüğü bildirildi.

Ekonomi

Uluslararası Para Fonu (IMF) Sözcüsü Julie Kozack, Orta Doğu'daki çatışmaların daha da tırmanma olasılığının riskleri ve belirsizliği artırdığını, bölge ve...

Dünya

İran'ın Sistan-Beluçistan eyaletinde emniyet güçleriyle silahlı bir grup arasında çıkan çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Orta Doğu'nun farklı yerlerinde yanan ateşler hızla cehenneme dönüşüyor" uyarısında bulundu.

Dünya

İran'ın Pakistan ve Afganistan sınırına yakın Sistan-Beluçistan eyaletinde bir polis karakoluna düzenlenen silahlı saldırıda bir güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.

Asayiş

Kayseri'de, fırında oto yıkamacı Osman Tüşümel'i (61) öldüren, kendisi de bacağından yaralanan iş yeri sahibi Lütfullah Tüysüz (34), 'Haksız tahrik...

Dünya

Hizbullah, İsrail ordusu ile Lübnan'ın güneyinde süren çatışmalarda bir mensubunun daha öldüğünü açıkladı.

Dünya

Afganistan'ın Host vilayetinde Afganistan ve Pakistan sınır güçleri arasında silahlı çatışma yaşandı.

Asayiş

Pendik'te iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Dünya

Afganistan geçici hükümeti, dün akşam saatlerinde sınır güçleriyle yaşanan silahlı çatışmayı Pakistan tarafının başlattığını savundu.

Dünya

Afganistan ve Pakistan sınırında, güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Dünya

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin güneyinde Filistinlilerle çıkan çatışmalarda bir askerinin daha öldüğünü duyurdu.

Yurt

Eskişehir'de inşaatta görevli bekçiyi silahla yaralamasının ardından olay yerine intikal eden polis ekipleriyle silahlı çatışmaya giren Baran Y, çıkarıldığı hakimlik...

Dünya

Haiti'nin batısındaki Saint-Marc bölgesindeki cezaevinden firar sırasında çıkan çatışmada 11 mahkumun yaşamanı yitirdiği bildirildi.

Dünya

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinde çıkan çatışmada 4 asker hayatını kaybetti, 6 saldırgan öldü.

Asayiş

Mersin'in Tarsus ilçesinde yol verme meselesi nedeniyle 2 grup arasında çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybeden izinli Uzman Çavuş Metin Denizedalan...

Asayiş

Bursa'da seyyar satıcılar arasında çıkan kavgada ateş açıldı. Ayağına mermi isabet eden adamı 2 numara büyük olan ayakkabısı kurtardı.

Dünya

Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiseri Filippo Grandi, Orta Doğu'daki çatışma alanının genişlemesinin "felaket" olduğunu belirtti.

Dünya

Ürdün'ün Lübnan ile İsrail arasındaki çatışmaların topyekûn bir savaşa dönüşmesini önlemeye çalıştığı belirtildi.

Dünya

Hizbullah Hareketi, İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyine düzenlediği hava saldırılarında bir mensubunun öldüğünü bildirdi.

Asayiş

Zeytinburnu'nda sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ekip sevk edilirken; çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti.

Asayiş

Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi’nde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.

Dünya

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin (KDC) Mai-Ndombe eyaletinin Kwamouth bölgesinde, isyancı grup üyeleri ile askerler arasında yaşanan çatışmada 51 kişi hayatını kaybetti.

Asayiş

Sancaktepe'de cadde üzerinde bulunan kuyumcuya kar maskesiyle giren 3 kişi dükkandan altın çalarak kaçmaya çalıştı. Kaçan şüphelilerle dükkan sahipleri arasında...

Asayiş

Adana'da alışveriş sonrası marketten çıkan Hasan İplikçi, caddede iki kişi arasında çıkan silahlı çatışmanın ortasında kaldı. Kurşunların isabet ettiği İplikçi...

Gündem

Siirt’te iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. 5 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili Vali Kemal Kızılkaya, basın...

Dünya

İsrail ile Mısır askerleri arasında Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah Sınır Kapısı yakında çatışma yaşandığı bildirildi.

Politika

Dışişleri Bakanlığı, Myanmar'da son aylarda şiddetlenen çatışmalar ve artan sivil can kayıplarının büyük bir endişeyle takip edildiğini açıkladı.