• DOLAR 32,55 %0.09
  • EURO 35,25 %0.32
  • ALTIN 2.472,02 %0.35
  • BİST100 10.682 %0.00
  • BITCOIN 58.300 %-5.01
  • ETHERIUM 3.321 %-1.36
19°

Berlin Haberleri

Berlin haberleri ve güncel Berlin gelişmeleri, Berlin ile ilgili tüm video, Berlin fotoğrafları ve Berlin haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Politika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Almanya Federal İçişleri ve Yurt Bakanı Nancy Faeser ile başkent Berlin’de bir araya geldi.

Dünya

Türk milli takımını Çekya karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetin ardından yapılan zafer kutlamaları, Berlin'de ölümcül bir kazaya neden oldu.

Dünya

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Filistin’e destek gösterisinde, 20’nin üzerinde eylemci gözaltına alındı.

Dünya

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock'un Berlin'de düzenlenen bir etkinlikte Alman hükümetinin Filistin politikası nedeniyle yuhalandığı ortaya çıktı.

Dünya

Almanya'da Berlin Eyaleti Ekonomi Bakanı Franziska Giffey'in, kütüphanede kimliği henüz belirlenemeyen kişinin saldırısında hafif yaralandığı bildirildi.

Dünya

Berlin'de öğrenciler, Hür Üniversitesi kampüsünde çadır kurarak İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto eden dünyanın dört bir yanındaki üniversite öğrencilere destek verdi.

Dünya

Almanya'nın başkenti Berlin'de polis, Filistin destekçilerinin oluşturduğu "Gazze'ye destek" kampını yasaklayarak tahliye etti.

Dünya

Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in 22-24 Nisan'daki Türkiye ziyaretinde ikram için Berlin'den 60 kilogram döner götürüleceği belirtildi.

Dünya

Almanya'nın başkenti Berlin'de gecikmeli başlayan Filistin Kongresi, polis tarafından sonlandırıldı.

Dünya

Nikaragua'nın Berlin Büyükelçiliğini kapattığı bildirildi.

Dünya

Almanya’nın başkenti Berlin’de polis, ana tren istasyonunda izinsiz gösteri düzenleyen Filistin destekçilerine sert müdahalede bulundu.

Dünya

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın, Almanya'nın başkenti Berlin yakınlarındaki Grünheide'de bulunan giga fabrikasını ormanlık alanda genişletme planı protesto edildi.

Dünya

Almanya'nın başkent Berlin'de, 26 Eylül 2021'de Federal Meclis için yapılan genel seçimlerde yaşanan aksaklıklar ve hatalar nedeniyle seçimler kısmen tekrarlandı.

Dünya

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Kızıldeniz'de gemilere yönelik saldırıların tedarik zincirini etkilemesi nedeniyle Berlin'deki fabrikasında üretimi iki hafta süreyle...

Dünya

Almanya’nın başkenti Berlin’de araç konvoyu oluşturularak Gazze’deki katliam protesto edildi.

Dünya

Almanya'da bir sinagoga yönelik planlanan saldırıyla ilgili olarak İran'ın Berlin maslahatgüzarı, Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.

Magazin

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, dün akşam Berlin'de düzenlenen 36. European Film Academy'nin töreninde, European Sustainability Award (Avrupa...

Dünya

Almanya'nın başkenti Berlin'de sağanağa rağmen sokaklara dökülen binlerce eylemci, Filistin'e destek için yürüdü.

Dünya

Almanya'nın başkenti Berlin'de polisin taşkınlık yaptığı iddiasıyla gözaltına almaya çalıştığı 30 yaşındaki kişinin öldüğü bildirildi.

Pedro Alonso'nun başrolünde yer alacağı 'Berlin' dizisinin resmi fragmanı paylaşıldı.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüşmesi Avrupa basınında geniş buldu.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, günübirlik çalışma ziyareti kapsamında özel uçak "TUR" ile 13.20'de Almanya'nın başkenti Berlin'e hareket etti.

Spor

A Milli Futbol Takımı, 18 Kasım Cumartesi günü Almanya ile oynayacağı hazırlık karşılaşması için Berlin'e gitti.

Dünya

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarını sürdürdüğü Almanya’nın başkenti Berlin’de AB Genişlemesi ve Reformu konulu Dışişleri Bakanları Konferansı’na katıldı.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin'de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ile bir araya geldi.