• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 57.199 %2.81
  • ETHERIUM 3.000 %1.28
28°

Benfica Haberleri

Benfica haberleri ve güncel Benfica gelişmeleri, Benfica ile ilgili tüm video, Benfica fotoğrafları ve Benfica haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Spor

Yeni sezona hazırlanan süper lig ekiplerinden Beşiktaş’ta Di Maria bekleyişi sürüyor. Yıldız oyuncunun Suudi Arabistan’dan gelen teklifleri reddettiği belirtildi.

Spor

Beşiktaş, son olarak Benfica forması giyen Rafa Silva ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Spor

Beşiktaş, Benfica ile sözleşmesi sona eren Rafa Silva'nın transferini resmen açıkladı.

Spor

Portekiz Süper Ligi ekiplerinden Benfica'da forma giyen ve kulübüyle olan sözleşmesinin sonuna gelen Rafa Silva hakkında bir transfer iddiası ortaya...

Spor

Benfica'nın 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Joao Neves'i kadrosuna katmak isteyen takımlar arasına Liverpool da dahil oldu.

Spor

Portekiz Süper Ligi ekibi Benfica'ya rekor bedelle transfer olan milli futbolcu Orkun Kökçü, için Beşiktaş iddiası gündeme geldi.

Spor

Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica’da forma giyen milli oyuncu Orkun Kökçü'nün geçtiğimiz günlerde verdiği röportaj sebebiyle kadro dışı bırakıldığı iddaa edildi.

Spor

Hentbol EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek final rövanş maçında Armada Praxis Yalıkavak, yarın sahasında Portekiz'in Benfica takımını konuk edecek.

Genel

Portekiz Süper Ligi'nde bu hafta Porto - Benfica derbisi heyecanı yaşanacak. Peki Porto - Benfica maçı ne zaman, saat kaçta,...

Spor

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 3. maçında yarın Portekiz kulübü Benfica'yı konuk edecek.

Spor

Galatasaray Ekmas, Basketbol Şampiyonlar Ligi G Grubu'nun 5. haftasında yarın deplasmanda Portekiz'in Benfica takımıyla karşılaşacak.