• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 58.200 %2.26
  • ETHERIUM 3.042 %1.81
25°

Anız Haberleri

anız haberleri ve güncel anız gelişmeleri, anız ile ilgili tüm video, anız fotoğrafları ve anız haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Yurt

Osmaniye’de çıkan anız yangını, hızlı müdahaleyle ormana sıçramadan söndürüldü. Yangında, yakınlardaki zeytin bahçesindeki bazı ağaçlar da zarar gördü.

Yurt

Adana'nın Kozan ilçesinde zeytin bahçesi ve ormanlık alana sıçrayan anız yangını havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı.

Yurt

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte anız yakan 206 kişiye 14 milyon lira ceza kesildiğini bildirdi.

Yurt

Mardin'in Nusaybin ilçesi ile Suriye’nin Kamışlı kenti arasındaki mayınlı sınır bölgesinde çıkan anız yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yurt

Şanlıurfa'da anız yaktıkları belirlenen 6 kişi hakkında işlem yapıldı.

Yurt

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde anız alanından ormana sıçrayan yangın söndürüldü.

Yurt

Edirne'de çıkan anız yangını çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü.

Gündem

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Vatandaşlarımızın yanlarında olacağız, ihtiyaçlarını belirleyeceğiz. Hepimiz buradayız. Bu yaraları da hep birlikte sarmamız...

Genel

Diyarbakır'ın Çınar ile Mardin'in Mazıdağı ilçeleri arasındaki alanda çıkan anız yangını kontrol altına alındı. Ölü sayısı 11'e yükseldi. Peki, Anız...

Yurt

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde anızda başlayıp ağaçlandırma sahasına sıçrayan yangının söndürülmesi için havadan ve karadan müdahale başlatıldı.

Yurt

Edirne'de, hasat edilmiş buğday tarlasında başlayıp ceviz ve badem ağaçlarının bulunduğu bahçeye sıçrayan yangın söndürüldü.