Hasan Can Kaya Avrupa’da kapalı gişe yapacak Hasan Can Kaya Avrupa’da kapalı gişe yapacak

Kanal D'nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı'nın yeni bölümü yayınlandı. Güzel Aşklar Diyarı 3. bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Peki, Güzel Aşklar Diyarı son bölümde neler oldu? Güzel Aşklar Diyarı 4. bölüm fragman yayınlandı mı? Güzel Aşklar Diyarı 4. bölüm fragman izle. Detaylar haberimizde...

Güzel Aşklar Diyarı 3. bölümde neler oldu?

Arhan Tufan’ın peşinden gidip Deniz’i kurtarır. Fakat hiç beklemediği bir şey olur. Deniz ifadesini değiştirip Tufan’ın serbest kalmasını sağlar. Tufan Hakim’le yaptığı anlaşma gereği düğün günü gördüğü şüpheli kamyonetten bahseder. Bunun üzerine Hakim torununun katilini bulmak için her yerde kamyoneti aramaya koyulur. Kocasını öldürenin Tufan olduğunu düşünen Roza, onun serbest kaldığını öğrendiğinde deliye döner. Bu öfke onun büyük bir hata yapmasına sebep olacaktır.

İzmir’de yaşayan, tıp fakültesini yeni bitirmiş olan Deniz, sevgilisi Arhan’ın ailesiyle tanışmak için Kapadokya’ya gider. Masal gibi başlayan bu yolculuk kimsenin beklemediği bir savaşın fitilinin ateşlenmesine neden olur. Her şeye rağmen evlenmekte kararlı olan Arhan ve Deniz’in ihtişamlı düğünü kanlı bir geceye dönüşür. Şimdi Deniz hiç bilmediği bir coğrafyada, kendisine düşman Alaca ailesinin içerisinde var olma savaşı verecektir. Deniz ve Arhan onları çevreleyen bunca zorluğa rağmen aşklarını korumayı başarabilecekler midir?

Güzel Aşklar Diyarı 4. bölüm fragmanı izle

Kaynak: Haber Merkezi