Gürhan Albayrak kimdir? Gürhan Albayrak kimdir nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Gürhan Albayrak’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Gürhan Albayrak kimdir aratılıyor. Gürhan Albayrak, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Gürhan Albayrak’ın biyografisini haberimizde derledik.

TRT 1 - Canlı Yayın TRT 1 - Canlı Yayın

Gürhan Albayrak kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Eskişehir ziyareti sonrası AK Parti’de bir il başkanı görevden alındı.  AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan görevden alınırken, Reyhan'ın yerine AK Parti İl Yürütme Kurulu üyesi Gürhan Albayrak getirildi.

Gürhan Albayrak, 1981’de Eskişehir’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimlerini Eskişehir’de tamamlayan ALBAYRAK, küçük yaşta merhum babası H. Osman ALBAYRAK’ı kaybetmesinin ardından erken yaşta iş hayatına atılır. Farklı işletmeler de çalıştıktan sonra ilk müteşebbis girişimi abisi Burhan ALBAYRAK ile 1994 yılında Eskişehir Küçük Sanayi’de babaları merhum H. Osman ALBAYRAK’ın kurduğu Albayrak Torna olmuştur.

Havacılık ve savunma sanayi sektörlerinde de faaliyet göstermek isteyen ALBAYRAK, 2018 yılında ABAG Mühendislik Havacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi kurdu.

2009-2013 yılları arasında ETO 3. Meslek Grubu Komite üyeliği, 2010-2013 yılları arasında TOBB Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeliği ve 2014-2018 yılları arasında ESO 9.Meslek Grubu Komite Başkanlığı görevlerini yürütmüştür. 2018 yılında Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu’na, 2021 yılında Anadolu Raylı Ulaşım Sistemleri Kümelenmesi (ARUS) Yönetim Kurulu’na ve 2022 yılında Eskişehir Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcılığı'na seçildi. ALBAYRAK halen bu görevlerini yürütmektedir. Evli ve 3 evlada sahiptir.

Gürhan Albayrak aslen Erzurumlu'dur. Albayrak, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığına atandı.

Kaynak: Haber Merkezi