İnci Taneleri’nin yeni sezonu Göcek’te başlıyor İnci Taneleri’nin yeni sezonu Göcek’te başlıyor

Önceki gün bir bebek bezi markasının reklam filmi için kamera karşısına geçen Gupse Özay, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özay, Barış Arduç ile kıskançlık sorularını yanıtsız bırakmadı. Arduç’un daha önceki dizilerde kaslarını gösterdiği sahnelerin aralarında kıskançlığa neden olmadığını da söyledi.

"Ne güzel, var ki gösteriyor kaslarını"

Gupse Özay, "Kıskançlık olmuyor eşimle alakalı, hiç de olmadı. Yaşımla alakalı, bir de beni tahmin ediyorsunuz yani. Ne güzel, var ki gösteriyor kaslarını! Spor yapan insanlara biraz da motivasyon lazım. Benim öyle bir şeyim yok. Çocukluğumda hiç spor yapmadım.' açıklamasında bulundu."

Son dönemde sosyal medyada, annelerin üzerinde mükemmel olma baskısı oluştuğunu, rol aldığı Lohusa filmi ile bu kaygıyı gidermeye çalıştığını belirten Özay, şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medyada bir gerçeklik dışında her şeyi mükemmel gösterme gibi bir kaygımız var. En bakımlı anneler, yorulmayanlar, uykusuz kalmayan anneler… Uykusuz kaldığını gören anne de ‘Eyvah! Kötü bir anne miyim ya da yetersiz bir anne miyim?’ gibi bir duyguya kapılıyor. O yüzden doğallığın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Anneler izlediklerinde ‘Evet ben de bunları yaşıyorum. Oh be ne iyi geldi. Doğalıymış aslında bu. Kötü bir anne değilmişim. Başkaları da yoruluyormuş’ diye düşünmelerini önemli buluyorum."

Kaynak: Haber Merkezi