Güneri Cıvaoğlu kimdir? Güneri Cıvaoğlu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Güneri Cıvaoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Güneri Cıvaoğlu kimdir? Güneri Cıvaoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Güneri Cıvaoğlu’nun biyografisini haberimizde derledik…

Güneri Cıvaoğlu kimdir?

30 Temmuz 1939 Ankara doğumlu olan Güneri Cıvaoğlu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okurken aynı zamanda gazetecilik de yaptı. Cıvaoğlu, Akis dergisi ve Yeni İstanbul gazetesinde muhabir olarak çalıştı.

TRT'nin kuruluşunda sabah haberlerini hazırlayan ekibin başında olan Civaoğlu, sonraki yıllarda Tercüman Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni oldu. Güneş Gazetesi'ni ortağı ve genel yayın yönetmeni olarak kuran Cıvaoğlu, 1986-1996 yılları arası Sabah Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptı ve Show TV'nin genel müdürü oldu.

1996'dan sonra Milliyet Gazetesi'nin başyazarı olan Civaoğlu, Kanal D'de yorum programı yaptı. "Durum" adlı programı sunan Civaoğlu, yine Kanal D'de "Şeffaf Oda" adlı programı hazırlayıp sundu.

Civaoğlu, 2013 yılında TV8'e geçti ve üç yıl bu kanalda çalıştı. Bilgi Üniversitesi'nde İletişim dersleri veren Güneri Cıvaoğlu, aynı zamanda İstanbul Barosunda kayıtlı avukattır.

Müge Anlı Rasime Samagan kimdir? Müge Anlı Rasime Samagan kimdir?

Kaynak: Haber Merkezi