Bakan Tunç: Artık 3 yıl hakim ve savcı yardımcılığı olacak Bakan Tunç: Artık 3 yıl hakim ve savcı yardımcılığı olacak

Güllü Çolak’ın sevgilisi Mehmet kimdir? Güllü Çolak’ın sevgilisi Mehmet nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Güllü Çolak’ın sevgilisi Mehmet’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Güllü Çolak’ın sevgilisi Mehmet kimdir? Güllü Çolak’ın sevgilisi Mehmet kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Güllü Çolak’ın sevgilisi Mehmet’nun biyografisini haberimizde derledik…

5 Haziran Müge Anlı: Anne Fitnat Ertekin tutuklandı, Kadriye Gelin bulundu mu? 5 Haziran Müge Anlı: Anne Fitnat Ertekin tutuklandı, Kadriye Gelin bulundu mu?

Güllü Çolak’ın sevgilisi Mehmet kimdir?

Kahramanmaraş'tan kaybolan 33 yaşındaki Güllü Çolak'a 2 aydır ulaşılamıyor. 13 ve 2 yaşındaki çocuklarıyla ortadan kayboldu. Güllü Çolak'ın sevgilisi Mehmet, "9 sene eşim ve sevgilim ile aynı evde yaşadık" dedi. Mehmet, resmi nikahlı eşiyle çocuğu olmadığı için Güllü ile sevgili olduğunu söyledi. Güllü ile 13 yıldır nikahsız birlikte olduğunu söyleyen "Evdeki birikimi, altınları, 2 çocuğumuzu alıp kaçtı. Ben TIR şoförüydüm. Annesi bana göz koyunca sevgilim çocuklarımızı da alıp kaçtı" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi