Greyder İsrail malı mı? Greyder hangi ülkenin malı, zararlı mı? Greyder İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Greyder hangi ülkenin olduğu konusu oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Greyder İsrail malı mı? İşte detaylar...

Greyder İsrail malı mı?

Greyder, 1956 yılında kurulan Kavsan Ayakkabı Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesinde 1994 yılında kurulan ağır bot ayakkabı markasıdır.

Kavsan Ayakkabı yerli sermayeli bir firmadır ve ürünlerinin yüzde 20’den fazlasını ihraç etmektedir. Çorum-İskilip’te 10 bin metrekarelik kapalı bir alanda fabrikası bulunmaktadır. Erkek, kadın ve çocuklar için casual, tracking, spor ayakkabı ve botlar üretmektedir.

Fotoğraflarıyla genç oyuncu: Türkü Su Demirel kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Fotoğraflarıyla genç oyuncu: Türkü Su Demirel kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Editör: Deniz Dalgıç