Gözde Seda Altuner kimdir? Gözde Seda Altuner nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Gözde Seda Altuner kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Gözde Seda Altuner kimdir? Gözde Seda Altuner kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Gözde Seda Altuner biyografisini haberimizde derledik…

Gözde Seda Altuner kimdir?

1982 İstanbul doğumlu olan Gözde Seda Altuner, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tiyatro Bölümü’nde tiyatro ve oyunculuk eğitimi aldı. Profesyonel oyunculuk kariyerine televizyon dizileri ile başlayan oyuncu, Melek ve Kumarbazlar (2009), Celal ile Ceren (2013), Kocan kadar Konuş: Diriliş (2016) ve Söz Vermiştin (2019 filmlerinde rol aldı.

Taraftarium24 | Bayern Münih - Dinamo Zagreb maçı canlı izle Taraftarium24 | Bayern Münih - Dinamo Zagreb maçı canlı izle

Geniş kitlelerce tanınması ise 2020–2022 sezonlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisindeki Gönül Güçlü karakteri ile oldu. Altuner filmografisinde ayrıca kısa filmlerde de sıklıkla boy göstermektedir. Senaryosunu kendi yazıp oynadığı Cast-i Olan mi Var! (2011) adlı kısa filmin yanı sıra, Velvet Socks (2012) ve Street (2017) adlı kısa yapımlarda ve Cenazemize Hos Geldiniz (2023) isimli filmde rol aldı. 

Bunların yanı sıra, Fox TV'de yayınlanan Kirli Sepeti dizisinde Nergis karakterine hayat vermiştir. Son olarak Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna dahil olmuştur. 

Kaynak: Haber merkezi