Gonca Vuslateri’nin sevgilisi Levent kimdir? Gonca Vuslateri’nin sevgilisi Levent nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Gonca Vuslateri’nin sevgilisi Levent’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Gonca Vuslateri’nin sevgilisi Levent kimdir? Gonca Vuslateri’nin sevgilisi Levent kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Gonca Vuslateri’nin sevgilisi Levent’ın biyografisini haberimizde derledik…

Gonca Vuslateri’nin sevgilisi Levent kimdir?

Sempatik oyuncu Gonca Vuslateri kız bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Son açıklaması ile gündem olan 37 yaşındaki Gonca Vuslateri bebeğinin babası hakkında konuştu. Henüz evli olmayan Gonca Vuslateri bebeğinin babasından erkek arkadaşım diye bahsetti. Gonca Vuslaterinin bebeğinin babası devlet memuru, Ankara'da yaşıyor. Adı ise Levent.

Magazin basınında son günlerde kendine sıkça yer bulan isimlerden biri de 37 yaşında olan Gonca Vuslateri oldu. Sevilen oyuncu kız bebek bekliyor.

Hakem Elif Karaarslan kimdir? Hakem Elif Karaarslan kimdir?

Gonca Vuslateri'nin bebeğinin babasının adı Levent, Ankara'da yaşadığı biliniyor ve devlet memuru. Hiçbir ortak yanımız yok diyen Gonca Vuslateri'nin sevgilisinin yaşı da muamma. Peki Gonca Vuslateri'nin sevgilisi kimdir, kaç yaşında, evlendi mi? 

Gonca Vuslateri şu ifadeleri kullandı: 

"Levent ile birlikteliğimize başladığımızda başka sektörden biriyle olmanın huzurunu yaşamıştım."

"Devlet memuru... Benim hayatımdan ve sektörümden çok uzakta bir yerde. Benim işimin magazinsel bir tarafı var, o biraz kışkırtıcı. Erkek arkadaşımla hiçbir ortak yanımız yok."

'Selvi Boylum Al Yazmalım' filmini çok sevdiğini daha önce birçok kez dile getiren Vuslateri, kızının adının da Asya (yapımın başrol oyuncusu Türkan Şoray'ın canlandırdığı karakterin ismi) olacağını açıkladı.

Oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla anne olacağını duyurmuştu:

"Evet, hamileyim. Bilinmesi için erken bir dönem. İşe gidip geliyorum, ortamım sakin. Kadın olduğum için doğurma özelliğim var zaten... Öncelikle şaşkınlığa son vereyim. Yani bu genelde olabiliyor. 'Anne olmak çok istemedim' açıklamamı önüme getirmeyin. Hâlâ aynı fikirdeyim... Sadece gelene 'git' demiyorum. Bu da seçimim. Hazır demiyorken de bu beni otomatik çocuk annesi yapar."

Mükemmel bir sevgilim var

Vuslateri, ismini şimdilik açıklamadığı sevgilisi hakkında da "Mükemmel bir sevgilim var. Gözüne ilk baktığımda 'bu adam' dediğim. Hala da o adam. Sanırım hep o. Fakat ünlülük işinde değil. Var olmak istememek demokratik hakkı. Öyle de olacak. Biz onu göreceğiz fakat hakkında konuşmayacağız. Nasıl ama? Cillop. Çünkü herkes baba olamaz. O bir baba adayı, ne isterse o. Evlilik tabii çocuk haberini aldığımda düşündüğüm bir şey. Bir kez evlendim. Gelinlik, takı, tabak çanak, pasta-börek sevmiyorum zira acayip rahatsız edici bir ses. Tüm düğünlerin ses sistemi korkunçtur. Düğün kanaatim budur. Aile hukuku her şeyin üstündedir. Olmalıdır. Çocuğun özlük hakları için. Fakat hava soğuk, ısınınca bir düğün yaparım" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi