İnat TV | Manchester City - Barcelona maçı canlı izle İnat TV | Manchester City - Barcelona maçı canlı izle

Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Gökhan Göz’ün kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Gökhan Göz’ün biyografisini haberimizde derledik…

Gökhan Göz kimdir?

Yatırımcı ve girişimci iş insanı Gökhan Göz, 1989 yılında İstanbul Üsküdar'da dünyaya geldi. Aslen Samsun Bafra'lıdır. Otomotiv ve gıda dışında inşaat ve hizmet sektörlerinde de girişimleri bulunmaktadır. Gökhan Göz, eski sevgilisi modacı Gülşah Saraçoğlu'yla olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

Gökhan Göz genç yaşta ticaret yapmaya karar verip, İlk şahsına ait ticari girişimi olan "GG Rent A Car' ı 2009 yılında kurmuştur. Gökhan Göz bu firmasını 3 yıl içinde 400 araçlık bir filo şirketi haline getirdikten sonra, 2012 yılında "Gökas Filo"şirketini kurup markalaşmaya karar vermiş ve bu konuda şirketini global pazarda temsilcilik edecek yapıya ulaştırmıştır. Gökas Filo bugün özellikle operasyonel araç kiralama sektörünün önde gelen firmalarından biri olup bünyesinde binlerce vasıta yer almaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi