Gökhan Can kimdir? Gökhan Can nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Gökhan Can’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Gökhan Can kimdir? Gökhan Can kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Gökhan Can’ın biyografisini haberimizde derledik…

21 Eylül 2024 Cumartesi günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var? 21 Eylül 2024 Cumartesi günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var?

Gökhan Can kimdir?

Selanik’ten Samsun’a göç etmiş 6 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak 1971 yılında Alaçam’da dünyaya geldi. Ailesinin işleri nedeniyle 1974 yılında Samsun’dan İstanbul’a taşınmışlardır. İlk, orta ve lise öğrenimini Tuzla’da tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümünü bitirmiştir.
1991 yılında Yaşar Holding’de iş hayatına başlamış olup daha sonra aile mesleği olan tekstil üzerine uzun yıllar ticaret ile uğraşmıştır.

2009-2014 yılları arasında CHP 11.Dönem İstanbul İl Genel Meclis Üyeliği yapmıştır. İstanbul İl Genel Meclisi’nde Spor ve Çevre Komisyonları’nda görev almıştır. Bu süreçte Almanya, Hollanda ve Belçika’da eğitim ve sağlık konuları ile ilgili
seminerlere katılmıştır. İstanbul Engelliler dernekleri birliği danışma kurulunda gönüllü olarak çalışmıştır. 2018 yılında İstanbul’daki Samsun’lu hemşehrilerinin desteği ile CHP İstanbul 1.bölge Milletvekili A. Adayı olmuştur. Evli ve 1 çocuk babasıdır.
 

Editör: Selim Ercan