19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

'Godfather' (Baba) üçlemesi ve 'Full House' isimli sitcomda canlandırdığı karakter ile hafızalara kazınan aktör John Aprea 83 yaşında hayatını kaybetti.

Menajeri Will Levine'e göre Aprea 5 Ağustos'ta Los Angeles'taki evinde öldü. Ölüm nedeni açıklanmadı.

John Aprea, ikonik mafya ailesi başyapıtının ikinci bölümü olan 'The Godfather, Part II'de (Baba 2) (1974) ciddi bir gangster olan Salvatore 'Sal' Tessio'nun genç bir versiyonunu canlandırdı.

Aprea, 'The Godfather'daki Michael Corleone rolü için Al Pacino'ya karşı kaybetmişti. Ama Tessio rolü kariyerinin başlamasına yardımcı oldu. Aktör Clint Culp'la 2019'da yaptığı bir röportajda, "Sanırım her şeyi değiştiren kredi buydu" dedi.

1987'den 1995'e kadar süren ABC'nin popüler aile sitcomu 'Full House'un birkaç bölümünde, John Stamos'un ’Jesse Amca” olarak bilinen karakteri Jesse Katsopolis'in babası ve bir ilaçlamacı olan Nick Katsopolis'i canlandırdı.

Kaynak: Haber merkezi