Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst imzayı attı ve takımın yeni teknik direktörü oldu. Tüpraş Stadı'nda düzenlenen törende açıklamalarda bulunan Hollandalı çalıştırıcı, transfer iddialarına yanıt verdi.

"Başlamak için sabırsızım"

"Sayın Başkan sıcak karşılamanız için teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı çok memnunum. Çalışmaya başlamak için sabırsızım. Kulübün ne kadar büyük olduğunu zaten biliyordum. Taraftarlarla tanışmak konusunda sabırsızım. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız başarılı olmak için. Benim için de çok büyük bir an. Göreve başlamak için sabırsızlanıyorum."

Transfer iddialarına yanıt

Bronckhorst, Ryan Kent iddiaları hakkında gelen soruya, "Getirebileceğimiz oyuncularla ilgili çalışmalara başladık. Beni transferlerle alakalı konuşurken bulamayacaksınız. Brad Friedel ve yönetim konuşacaktır bunu." yanıtını verdi.

"Benim hayalimdi"

"Burada olmak benim hayalimdi ve bu hayal gerçeğe dönüştü. Geçen sezondan birçok maç izledim. Ligin zirvesindeki iki takımla puan farkı oluştu. İlk idmandan itibaren çok çalışacağız ve hedeflediğimiz yerde olacağız."

Bakan Kurum, A Milli Futbol Takımı'na başarılar diledi Bakan Kurum, A Milli Futbol Takımı'na başarılar diledi

Altyapı açıklaması

"Semih Kılıçsoy, Beşiktaş akademisinin bir örneği. Genç futbolcularımız bizim için çok önemli olacak. A takıma çıkacak oyuncularımız konusunda heyecanlıyım."

Kaynak: Haber Merkezi