Sanatçı Gaye Su Akyol, Türkiye'de son günlerde yaşanan kadın cinayetleri üzerine konuşmaktan kaçınan ve 'susmayı' tercih eden sanatçılara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

"Şekilden şekle girmeniz o kadar utanç verici ki..."

Akyol paylaşımında, "Etliye sütlüye dokumadan cevap vereceğim diye şekilden şekle girmeniz o kadar utanç verici ki, menajerim kızıyor cevap veremem desen daha samimi kardeşim" ifadelerini kullandı.  "Sanatçı, oyuncu, müzisyen vs değil sadece tüccarsınız" diyen Akyol sözlerine, "İki kıytırık dizi, salonuna üç mobilya daha alacaksın diye değer mi?" diye devam etti.

Ne olmuştu?

Magazin muhabirleri tarafından görüntülenen Şevval Sam, muhabirlerin olayla ilgili sorusunu geri çevirdi. Muhabirlerin konuyu açması üzerine Sam, "Bu gece değil, lütfen kötü şeylerden bahsetmeyelim. Zaten kanayan bir yara, bu konulara girmeyelim" ifadelerini kullandı.

8 Ekim Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Gizem Gelin kaç puan aldı? 8 Ekim Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Gizem Gelin kaç puan aldı?

Serenay Sarıkaya ise kendisine yöneltilen "Bu duruma gelmemizin sebeplerinden birinin İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılması olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna "Bunlarla ilgili söyleyebilecek hakikaten bir şeyim yok. Ben bir kadın olarak daha duygusal bir tarafından bakıyorum" yanıtını verdi.

Kaynak: Haber Merkezi