Galatasaraylı birçok futbolcunun bankacı Seçil Erzan tarafından dolandırılmasının ardından eski Galatasaraylı futbolcu Vedat İnceefe'nin de dolandırıcılık mağduru olduğu öğrenildi. İnceefe'nin, ucuz otomobil vaadiyle 1.5 milyon TL dolandırıldığı ortaya çıktı. Dolandırıcılar arasında emniyet müdürleri ve savcıların da bulunduğu öne sürüldü.

Fethiyespor–Karaköprü Belediyespor: 1-0 Fethiyespor–Karaköprü Belediyespor: 1-0

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre, dolandırıcılık olayı, 6 Haziran 2023 tarihinde yaşandı. İddialara göre, Murat Ş., polis arkadaşı H.T.'ye ucuz araç temin edebileceğini söyledi. Murat Ş., iddiasını desteklemek için daha önce iki emniyet müdürüne sattığı araçları gösterdi.

H.T., 470 bin lira ödeyerek araç alımı için anlaşma yaptı. Ancak Murat Ş., araç için 82 bin lira hizmet bedeli talep etti. Murat Ş., polis H.T.'den her seferinde farklı bir bahaneyle para aldı. 

Aradan geçen 5 ay içerisinde ise H.T.'nin almak istediği araçtan herhangi bir haber gelmedi. H.T., Murat Ş.'ye aracın durumunu sorduğunda, Murat Ş., "Araçlar TIR'larla İstanbul'a geldi. Otoparkta ekspertiz işlemleri yapılıyor" yanıtını verdi.

Kısa bir araştırma yaparak Murat Ş.'nin daha önce bir komiserden ve Galatasaraylı eski futbolcu Vedat İnceefe'den de benzer şekilde para aldığını öğrenen H.T., savcılığa suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Sabah