Trendyol Süper Lig'de heyecan sürüyor. Haftaya 9 puanla ikinci sırada giren Galatasaray, çıktığı 4 maçta 4 puan toplayarak 12. basamakta bulunan Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Kadrosunu son olarak Macar kanat oyuncusu Roland Sallai ile güçlendiren Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi son maçında Karadeniz ekibini ağırlayacak.

Tüm taraftarların dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen'i merakla beklediği karşılaşa öncesi Hakim Ziyech'den kötü haber geldi. Tecrübeli oyuncu en az 1 ay sahalardan uzak kalacak. Mauro Icardi'nin sakatlığı da devam ederken Okan Buruk'un Rizespor karşısında nasıl bir formasyonla sahaya çıkacağı merakla bekleniyor.

Konuk Çaykur Rizespor ise sezona istediği gibi başlayamadı. Son iki maçında sahadan mağlubiyletle ayrılan Karadeniz ekibi, transferin son gününde adeta şov yaptı. Slavia Prag ile çıktığı 81 maçta 49 kez ağları sarsan Çek forvet Vaclav Jureçka'yı kadrosuna katan Rizespor, Rachid Ghezzal ile de 1+1 yıllık sözleşme i̇mzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta oynanacak mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma, beIN SPORTS 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Immobile, Hüseyin Yücel ve Santarelli'ye 'mükemmeliyet' ödülü Immobile, Hüseyin Yücel ve Santarelli'ye 'mükemmeliyet' ödülü

İşte muhtemel 11’ler

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Davinson, Abdülkerim, Jelert, Torreira, Sara, Yunus, Mertens, Barış, Osimhen

Çaykur Rizespor: Grbic, Taha, Mocsi, Aliqulov, Hojer, Papanikolaou, Olawoyin, Akintola, Varesanovic, Minchev, Sowe

Kaynak: Beinsports