Çay fiyatlarına yüzde 18 zam Çay fiyatlarına yüzde 18 zam

Son birkaç haftadır kripto piyasaları dikkate değer iyileşme gözlemleniyor. Önemli fiyat artışlarından yalnızca Bitcoin, Ethereum veya BNB gibi büyük kripto paralar faydalanmadı. Boğa koşusunun ivme kazanmasıyla birlikte başlayan coin rallisi, yeni bir altcoin sezonunun sinyalini veriyor.

“Oynadıkça kazan” prensibiyle çalışan Gala Games, 2019 yılında Mafia Wars ve Farmville gibi oyunları geliştiren mobil oyun şirketi Zynga'nın kurucu ortaklarından Eric Schiermeyer tarafından oluşturulmuştur.Kripto para borsalarında anlık Gala fiyatı $0.040886 dolardır. Gala piyasa değeri anlık olarak $1.43 milyar dolar değerine sahiptir. Gala'in son 24 saatteki değişimi ise -4.26% olarak kaydedilmiştir. Son 24 saat boyunca en yüksek $0.043323 değerini gören Gala, en düşük olarak ise $0.033677 değerini görmüştür.

Gala tokenları, Ethereum blockchain üzerinde çalışan ve ERC-20 standardını takip eden, Gala Games Ekosistemi'nin önemli bir parçasıdır. Spesifik olarak, bu tokenlar, geri alınamayan yardımcı program tokenları olarak tanımlanabilir ve kriptografik yöntemlerle güvenli hale getirilmiştir.

Gala coin, 0,06895 dolardan işlem görüyor. 

Kaynak: Haber Merkezi