Fox Tv’de yayınlanacak yeni dizi Gaddar’ın konusu nedir? Gaddar dizisinin oyuncuları kim? Gaddar dizisinin  yapımcısı kim? Gaddar dizisinin ilk bölümü ne zaman? Gaddar dizisi hangi günler ekrana gelecek? Gaddar dizisinin konusu nedir?

Gaddar dizisi ne zaman yayınlanacak?

Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Gaddar’ için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Tanıtımları, kadrosu ve hikayesiyle şimdiden dikkatleri çekiyor. Gaddar dizisi 19 Ocak Cuma akşamı Fox Tv’de yayınlanacak.

Gaddar dizisinin oyuncuları kim?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ın yer aldığı Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimleri kadrosunda buluştuyor.

gaddar_dizisi_2

Gaddar dizisinin senaristi ve yönetmeni kim?

Dizinin senaryosunu Hürer Ebeoğlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturuyor.

Miss Turkey 2024 birincisine bir destek de Aleyna Tilki'den geldi Miss Turkey 2024 birincisine bir destek de Aleyna Tilki'den geldi

gaddar_dizisi_1

Gaddar dizisinin konusu nedir?

Uzun bir aradan sonra Çağatay Ulusoy’u televizyon ekranlarına döndüren merakla beklenen dizinin çekimlerinden yeni kareler de  yayınlandı.  Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alan ‘Gaddar’ 19 Ocak Cuma ve her Cuma 20:00’de FOX’ta.

gaddar_dizisi_4

Kaynak: Halide Tonga