Eşi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile arasındaki yaş farkı sebebiyle sık sık gündeme gelen Brigitte Macron, ilişkilerinin başında yaşadığı zorluklardan bahsetti. 

Paris Match dergisine konuşan Macron, eşi henüz 15 yaşındayken kendisinin 40 yaşında olduğunu söyledi. Brigitte Macron,  "İlişkinin başında sürekli kaygılıydım. Kafam allak bullaktı. Beni kendi yaşında birisiyle birlikte olarak terk etmesinden korkuyordum" dedi.

Macron, "Emmanuel, eğitim için Paris’e gittiğinde onun kendi yaşıtı birisine aşık olabileceğini söyledim kendi kendime, fakat bu hiçbir zaman gerçekleşmedi" diye konuştu.

Rızaya dayalı ilişki yaşının 15 olduğu Fransa'da, Brigitte, Emmanuel ile Amiens’te Katolik Okulu’nda ders verirken tanıştı. Brigitte Macron’un kızı o dönemlerde Emmanuel’in sınıf arkadaşıydı.

İran: Herhangi bir saldırıya karşılık İsrail'in enerji tesislerini hedef alacağız İran: Herhangi bir saldırıya karşılık İsrail'in enerji tesislerini hedef alacağız

İkilinin ilişkisi ortaya çıkınca, Emmanuel Macron’un ailesi, oğullarını Paris’te bir yatılı okula gönderdi. Brigitte Macron ise bir süre sonra eşinden boşandı.

Editör: Betül Vural