Eğer siz de benim gibiyseniz, içimden bir ses iPhone'unuzun galerisinde binlerce fotoğrafın saklı olduğunu söylüyor: aile yemekleri, tatiller ve selfie'ler - tüm hayatınız orada. Dolayısıyla, galerinizden ve çöp kutunuzdan bazı resimleri yanlışlıkla sildiyseniz, bu değerli anıları geri getirmek için fotoğrafları iCloud'dan nasıl geri yükleyeceğinizi merak ediyorsunuzdur. Spynger Size daha fazla gizli özellik gösterir!
 
Bu yazıda, iCloud'dan fotoğraf kurtarmak için basit yöntemlerin üzerinden geçeceğiz.

Resimler iCloud'dan 4 Yolla Nasıl Kurtarılır?

Çok uzun zaman önce, resimleri yedekleme olarak USB sürücülere veya bilgisayar sabit disklerine yüklerdik. iCloud bu işlemi çok daha kolay hale getiriyor. Tek yapmanız gereken ayarlarınızdan 'iCloud Fotoğrafları'nı açmak ve tüm resimlerinizin Apple'ın sunucularına yedeklenmesini sağlamak. Dosyalarınızdan bazılarını yanlışlıkla sildiyseniz, iCloud'dan resimleri geri almak için bu yöntemlerden birini deneyin.

#1 Fotoğrafları Manuel Olarak İndirin

Dosyaları aygıtlarınızdan silmeden önce iCloud senkronizasyonunu etkinleştirdiyseniz, dosyalar iCloud'da belirli albümler altında saklanacaktır. Herhangi bir akıllı telefon, tablet veya PC'den iCloud.com'a giriş yapabilirsiniz. Ancak söz konusu verileri kurtarmak olduğunda, bunu bir bilgisayardan yapmak çok daha kolaydır.
 
İşte 7 adımda iCloud'dan nasıl fotoğraf kurtarılacağı:
-    Web tarayıcınızı başlatın.
-    icloud.com yazın.
-    Apple Kimliğinizi ve parolanızı girin.
-    Listeden Fotoğraflar'ı seçin.
-    Kurtarmak istediğiniz dosyaları bulun.
-    İndir düğmesinin üzerine gelin.
-    Değiştirilmemiş Orijinaller seçeneğini belirleyin.

#2. Son Silinen Fotoğraflara Bakın

Şunu düşünün: Fotoğraflarınızı silmenizin üzerinden ne kadar zaman geçti? Eğer 30 günden az bir süre geçmişse, fotoğraflarınızı Son Silinenler klasöründen kurtarabilirsiniz. Bu klasör iPhone, iPad ve Mac'inizden sildiğiniz tüm dosyaları içerir. Peki, iCloud'dan fotoğraflar nasıl geri alınır?

 Basitçe aşağıdaki adımları izleyin:
-    icloud.com adresine gidin ve iCloud kimlik bilgilerinizi girin.
-    Listeden Fotoğraflar'ı seçin.
-    Son Silinenler klasörünü seçin.
-    Pencerenin sol tarafında Son Silinenler seçeneğini (çöp kutusu simgesi) seçin.
-    Kurtarmak istediğiniz dosyaları bulun ve Kurtar düğmesine basın.
#3. iPhone'unuzu Sıfırlayın

Önceki iki yöntem işe yaramazsa, iPhone'unuzu sıfırlayarak iCloud'dan fotoğrafları geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ardından, eski yedeklemeyi seçebilir ve resimlerinizi buradan kurtarabilirsiniz. Başlamadan önce, son bilgilerinizi cihazınızdan iCloud'a veya başka bir depolama alanına kaydedin. Uygulamalarınızın ve ayarlarınızın ekran görüntülerini almak da iyi bir fikirdir.
 
İşte yapmanız gerekenler:
-    Ayarlar'ı açın ve Genel'e gidin. Sıfırla'ya gidin ve Tümünü Sil seçeneğini seçin.
-    Cihazınızı yeniden başlatın.
-    Yedeklemeden Geri Yükle'yi seçin ve iCloud kimlik bilgilerinizi girin.
-    Silinen fotoğraflarınızı içeren yedeği seçin.
-    İşlemi tamamlayın.

#4 iCloud Drive'ı Kullanma

iCloud Drive'a abone olduysanız, silinen dosyaları orada bulabilirsiniz. İşlem oldukça basit ve hızlıdır.
 
Fotoğrafları iCloud Drive'dan nasıl kurtaracağınız aşağıda açıklanmıştır:
-    https://www.icloud.com/iclouddrive/ adresine gidin.
-    iCloud kimlik bilgilerinizi girin.
-    Pencerenin sol tarafında Gözat seçeneğini (klasör simgesi) seçin.
-    Kurtarmak istediğiniz dosyaları bulun ve İndir düğmesine tıklayın.
-    Birden fazla dosya indirmek için izin verin. İşte bu kadar.

Fotoğrafları 30 Gün Sonra iCloud'dan Geri Yükleyebilir miyim?

Fotoğrafları veya videoları galerinizden 30 günden daha uzun bir süre önce sildiyseniz, daha önce yüklediyseniz bunları iCloud Drive'ınızda bulabilirsiniz. Ancak, dosyaları iCloud Drive'dan veya icloud.com'dan sildiyseniz, temel iCloud fotoğrafları geri yükleme yöntemlerini kullanarak onları geri alamazsınız. Dr.Fone veya iMyFone D-Back gibi bazı üçüncü taraf araçlar bu gibi durumlarda size yardımcı olabilir.

Silinen Fotoğrafları Başka Birinin iCloud'undan Geri Yükleyebilir miyim?

Evet, başkasının iCloud'undaki fotoğrafları uzaktan geri yükleyebilirsiniz. Dahası, bir başkasının iCloud hesabına yüklenen tüm yeni dosyalara da erişebilirsiniz. iOS cihazlar için gelişmiş bir izleme aracı olan mSpy tam da bunu yapmanıza yardımcı olacaktır. Hedef cihazla senkronize olur ve kaydedilen verileri çevrimiçi bir Kontrol Paneline gönderir.
 
İşte mSpy ile iCloud'dan resimleri nasıl kurtaracağınız:
 
-    mspy.com adresinde hesabınızı oluşturun.
-    Hedef iCloud kimlik bilgilerini girin ve mSpy'ın senkronize olmasını bekleyin.
-    Kontrol Panelinize giriş yapın. Buradan silinen fotoğrafları görüntüleyebilir, mesajları okuyabilir, tarama geçmişini izleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.
 
Hepsinden iyisi, mSpy Gizli Modda çalışır. Aktivitelerini izlediğinizi fark etmeyecekler!

TÜİK nüfus istatistikleri Portalının verilerine göre, 2023'te erkek bebeklere en çok verilen ad hangisi olmuştur? TÜİK nüfus istatistikleri Portalının verilerine göre, 2023'te erkek bebeklere en çok verilen ad hangisi olmuştur?

Son Sözler

Artık fotoğrafları iCloud'dan nasıl geri yükleyeceğinizi bildiğinize göre, devam edin ve yöntemlerimizi deneyin. Yedekleme açıksa, silinen fotoğraflarınızın bulut depolama alanında olma ihtimali yüksektir. Ayrıca Son Silinenler klasörünü kontrol edebilir veya değerli anılarınızı geri getirmek için üçüncü taraf uygulamaları kullanabilirsiniz. mSpy, birinin iCloud'undan fotoğrafları uzaktan geri yüklemek için en iyi seçenektir. Dr.Fone ve iMyFone D-Back, cihaza erişiminiz varsa en iyi sonucu verecektir.

Editör: Mert S. Kaplan