Metin Akpınar’ın kızı Sevgi Katkıcı kimdir? Metin Akpınar’ın kızı Sevgi Katkıcı kimdir?

Fitnat Ertekin kimdir? Fitnat Ertekin nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Fitnat Ertekin’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Fitnat Ertekin kimdir? Fitnat Ertekin kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Fitnat Ertekin’nun biyografisini haberimizde derledik…

Fitnat Ertekin kimdir?

Kayıp üvey kızlarını arayan babanın kızlara 14 yaşından beri tecavüz ettiği Müge Anlı’da ortaya çıkmıştı. Genç kızların yardım çığlığı yanıt buldu. Sapkın baba için yolu cezaevi oldu. Anne Fitnat Ertekin ise serbest bırakıldı.

Müge Anlı, üvey baba ile ilgili sıcak gelişme olduğunu belirterek, "Cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. Annenin, Selahattin'in savcı karşısındaki ifadeleri 5 saat sürdü. Mahkemeye sevk edildi. Anne Fitnat serbest bırakılırken; Bahar'ın ablası Gizem koruma altına alındı. Selahattin cinsel istirmar suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne Fitnat suça iştirak etmekten gözaltındaydı ama serbest bırakıldı. Bu çok tepkiye yol açtı. Mahekeme sabaha karşı bitti. Selahattin yaptıklarını inkar ederken; Fitnat, 'Selahattin önce benim kocamdı. Sonra kızımın kocası oldu. Yaptıklarını biliyordum ama sesimi çıkaramazdım' demiş. Selahattin'in Avustralya'da çocukları varmış. Avustralya'da 2 erkek, 8 kızı ve Yunan asıllı bir çocuğu varmış" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi