İsrail ve Gazze arasında devam eden çatışmalara ilişkin açıklama yaparak Filistin'e desteğini açıklayan oyuncu Melissa Barrera, 'Çığlık 7' filminin kadrosundan çıkarıldı. Filistin'e destek verdiği için tepki gören Barrera, sosyal medya hesabında konuya ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamasında antisemitizm ve İslam karşıtlığını kınadığını ifade eden Barrera, "Bu dünyadaki her insan, din, ırk, etnik köken, cinsiyet, cinsel yönelim veya sosyo-ekonomik statüsü ne olursa olsun, eşit insan haklarını, saygınlığı ve elbette özgürlüğü hak ediyor" dedi.

Demet Şener'den Miss Turkey birincisi İdil Bilgen’e: Güzel kız ama yeterli değil Demet Şener'den Miss Turkey birincisi İdil Bilgen’e: Güzel kız ama yeterli değil

''Sessizlik benim için bir seçenek değil''

'Hiçbir yönetim organının eleştirinin üzerinde olmaması gerektiğine' inandığını belirten Barrera, "Sesimi duyurma ayrıcalığı sağlayan bir platforma sahip olmanın sorumluluğunu hissediyorum ve bu nedenle bunu, önemsediğim konular hakkında farkındalık yaratmak ve ihtiyacı olanlara sesimi duyurmak için kullanmaya çalıştım. En çok ihtiyacı olanlar için konuşmaya, barış ve güvenliği, insan hakları ve özgürlüğü savunmaya devam edeceğim. Sessizlik benim için bir seçenek değil" diye konuştu.

Barrera, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılara tepki göstererek Batı medyasını 'tek taraflı' olmakla suçlamıştı.

Editör: Betül Vural