Justin TV | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Justin TV | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

İsmail Aydemir kimdir? İsmail Aydemir nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. İsmail Aydemir kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında İsmail Aydemir kimdir? İsmail Aydemir kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. İsmail Aydemir biyografisini haberimizde derledik…

İsmail Aydemir kimdir?

İsmail Aydemir'in özel hayatıyla ilgili bir bilgi bulunmamaktadır.

İstanbul Eminönü'nde  'Şehitlere rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet' yürüyüşü sonrasında Kelime-i Tevhid Bayraığı açan İsmail Aydemir'e yumruk atan Ege A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İstanbul'da bu sabah saatlerinde yapılan 'Şehitlere rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet' yürüyüşüne katılan İsmail Aydemir, yürüyüş sonrası elinde Kelime-i Tevhid Bayrağı ile yürüdü. Aydemir'e Galata Köprüsü üzerinde bir kişi yumrukla saldırdı.

Saldırı sonrası Aydemir'in yüzü kanlar içinde kalırken şüpheli ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen şüpheli Ege A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Saldırıya uğrayan Aydemir, yaşadığı olayı şöyle anlattı:

"Yürüyüşten dönüyordum, elimde bayrak vardı. Bana, 'Arap seviciliği yapıyorsun' diye bağırarak saldırdı. Ben Müslümanım ve Türküm, bu yürüyüşe inancım ve milli duygularım gereği katıldım. Saldırı sonucunda yaralandım ve polise şikayette bulundum." 

Aydemir, "Ben o çocuğu affederim aslında ama nefis yapmam. O yumruğu onun cahilliğine veririm, yutarım vallahi gerçekten yutarım ama o yumruk beni aştı. Benim şahsımı aştı. Ben o çocuğu giderim, hiç belli de etmem ona içime yutkunurum atarım. Yüzüne de gülerim 'tamam' derim, 'eyvallah bizde kalsın o yumruk' derim affederim onu. Vallahi affederim. Ama sen bunu vurdun beni tanımazsın bilmezsin. Benim içimdeki vatan sevgisini biliyor musun sen. yani her eline bir bayrak aldı diye yanlış bir anlayışa mı girmek lazım?" dedi.

Aydemir'in X (Twitter) hesabında yaptığı eski paylaşımlar da dikkat çekti.

İsmail Aydemir twitter

İsmail Aydemir twitter 2

İsmail Aydemir tw 3

Kaynak: Haber merkezi