Bahar Kerimoğlu ve Fikret Kuşkan, 2005 yılında dünya evine girmişlerdi. 15 yaşında bir çocukları olan çift, 2009 yılında boşanma kararı almıştı. İkili arasında devam eden nafaka azaltılması davasında ise, sürpriz bir isim tanıklık yaptı.

Dilan Polat yanıtladı; size ait olan her şeyi geri alabildiniz mi? Dilan Polat yanıtladı; size ait olan her şeyi geri alabildiniz mi?

Kerimoğlu, daha önce eski eşi Kuşkan'a nafakasının artırılması, çocuğuyla görüşme günlerinin sınırlandırılması ve tüm mal varlığına tedbir konulması isteğiyle üç ayrı dava açmıştı. Sonrasında Kuşkan da Kerimoğlu'na ‘nafakanın azaltılması’ davası açtı.

Kuşkan’ın açtığı davada, bir dönem aynı dizide başrolleri paylaştığı Dolunay Soysert, ifade verdi Kuşkan'ın aleyhine tanıklık yapan Soysert, şu ifadeleri kullandı: 

''Biz oyuncular, ortalamanın üzerinde hatta toplumda tahmin edilenin üzerinde para kazanırız. Hatta bir yıl çalışmasak bile hayatımızı idame ettirebiliriz. Sektörde erkek oyuncular maalesef bizlerden çok para kazanır. Ben bir yıl herhangi bir projede yer almasam dahi 90 bin lira nafaka ödeyip iki çocuğuma bakabilirim.''

Editör: Betül Vural