Fidan Öğretmen kimdir, Fidan Atalay  kimdir? Fidan Öğretmen kimdir, Fidan Atalay  nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Arama motorlarında Fidan Öğretmen kimdir, Fidan Atalay kimdir? Fidan Öğretmen kimdir, Fidan Atalay  kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Özel bir okulda ders anlatırken mini etekle gündem olan Fidan Öğretmen kimdir, Fidan Atalay kimdir? biyografisini haberimizde derledik…

Fidan Öğretmen kimdir, Fidan Atalay kimdir?

Fidan Öğretmen İzmirlidir ve 30 yaşındadır. İnstagram hesabı fidannatalay’dır. 360 Bin takipçisi vardır.

Özel bir eğitim kurumunda ders anlatması ile birlikte bir yandan KPSS öğretmeni olan Fidan Atalay mini eteği ile ders anlatırken gündemi ikiye böldü. Bir kesin Fidan Atalay’ın eteğini çok kısa bulurken bir kesim abartılacak bir durum olmadığını düşündü.

Fidan Atalay İngilizce ekonomiye dersleri üzerine eğitim veriyor. Bir yandan özel eğitim kurumunda çalışırken bir yandan da KPSS öğretmeni olduğu belirtildi.

Göztepe Sivasspor'u 3-2 mağlup etti Göztepe Sivasspor'u 3-2 mağlup etti

Video ile ders anlatırken Atalay öğrencileri tarafından da videoya çekilmesi ve mini etekli haliyle dikkat çekmişti. Bunun üzerine videoya alan öğrenciler, Fidan Atalay’ın görüntülerini sosyal medyaya sızdırması üzerine bu görüntüler oldukça konuşulmuştu.

Kaynak: Haber Merkezi