İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 8 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Kafes-26’ operasyonunda ‘Fergio house’ isimli sosyal medya hesabı üzerinden müstehcen içerikli videolar paylaşan 19 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bunun üzerine Fergio House'un ne olduğu merak edildi. Peki Fergio House nedir? Fergio House neden gündemde? Fergio House ne iş yapıyor? Fergio House nerede? Sizler için derledik...

Fergio House nedir? Fergio House neden gündemde? 

Fergio House'un X (Twitter) hesabının biyografi kısmında ''Keşfedilmeyi bekleyen gizemli bir dünyanın kapıları açılıyor. Lüks ve gizemli bir dünya sizleri bekliyor. +18 yaş sınırı var...'' cümleleri yer almaktadır.

Aynı zamanda Telegram kanalı da olan Fergio House'un, ücretli üye olan üyelere yönelik müstehcen içerikler paylaştığı bilinmektedir.

Kuruluşun sosyal medya hesabında, çeşitli faaliyetler için bilet satıldığı da görülmektedir.

Kerim Çomoğlu kimdir? Kerim Çomoğlu kimdir?

Fergio House'un internet sitesinde ise ''FergioHouse'da, misafirlerimizin hayal dünyalarında derin izler bırakmayı hedefliyoruz. Vizyonumuz, arzularınızın en yükseğe çıktığı, cezbedici merakın kalbinizde atışını hissettiğiniz o anlarda, hayatınızın en özel deneyimini sunmaktır. Kendi günlük gerçekliğinizden adım atarak FergioHouse'un büyülü kapılarından içeri girdiğinizde, sınırsız eğlence, tutkulu anlar ve kalbinizde heyecan fırtınaları yaratacak deneyimlerle karşılaşacaksınız. Yenilikçi ve sıra dışı bir atmosferde, gizemli bir dünyada, duyularınızı harekete geçirecek bir serüvene davetlisiniz'' ifadeleri yer almaktadır.

Kaynak: Haber merkezi