Ferhat Günay kimdir, hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Ferhat Günay kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Ferhat Günay kimdir?  Ferhat Günay kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Sizler için derledik…

Ferhat Günay kim?

Gio Mimarlığın Kurucusu Ferhat Günay, yurt içi ve yurt dışında üstlendiği önemli projeleri Klass'a anlattı. Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli projeye imzasını atan, genç yaşta Türkiye'nin sayılı mimarları arasına girmeyi başaran Ferhat Günay, Gio Mimarlık ile büyük projelerde yer almaya devam ediyor.

Başlarında 'Fergio Bey' var

"Fergio House” adlı grubun üyeleri genç kadın ve erkeklerden oluşuyor. Başta Büyükçekmece olmak üzere “malikâne” dedikleri evlerde bir araya geliyor ve özel partiler düzenliyorlar. Bu partilere katılanlar belli kurallara göre seçiliyor. “Fergio Bey” adını kullanan ve ‘saygın’ bir işinsanı olduğunu söyleyen biri tarafından yönetilen grup, kendini “şirket” veya “proje” olarak tarif ediyor. ‘Onlyfans’ isimli uygulama için de içerik üretiyorlar. Lüks markaların şubelerini kapatıp özel alışverişler yapıyorlar.

Instagram’da 100 bine yakın takipçileri var. Paylaştıkları “+18” videoların izlenme ve yorumlanma sayıları oldukça yüksek. Üyelerinin faaliyetlerinin tamamen “rızaya dayalı” olduğunu vurguluyorlar. Bir parti davetiyesinde “Lüks ve +18 hayatların yaşandığı bu merak uyandıran malikâneyi keşfettikçe kendinizi kaybedeceksiniz” yazıyor.

 “Adnan Oktar” yapılanmasına benzetilen grup üyeleri, iddialara karşı şu açıklamayı yaptı: “Bizler de tıpkı sizler gibi vatanına bağlı, bu ülkenin saygın vatandaşlarıyız. Etkinliklerimiz katılımcıların rızası ve güvenliği en üst düzeyde tutularak yasalara uygun bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Tüm etkinlik ve içeriklerimiz +18 yaş uygulamasına tabidir. Kamuoyundan gelen eleştirilere açığız ve bu eleştirileri dikkate alıyoruz.”

İşadamı kardeşler gözaltına alındı

Fergio House” isimli hesap üzerinden müstehcen içerikli videolar paylaşan ve düzenlenen operasyonda işadamı kardeşler Ferhat Günay ve kardeşi Serhat Günay da gözaltına alındı. Hesabın sahibi Ferhat Günay’ın mimar olduğu ortaya çıkarken ifadesinde aylık geliri ise 20 bin TL olarak yer aldı. Günay ifadesinde, “Para kazanmak için bu işi yapmadık, bu bir sosyal deneydi” dedi.

Çalışanlarımla beraber yaşıyorum

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'nce ifadesi alınan Ferhat Günay kendisinin 14 yıldır İstanbul’da yaşadığını ve mimar olduğunu belirtti. Çalışanlarıyla beraber yaşadığını aktaran Ferhat Günay ifadesinde şunları anlattı

 “Fergio House isimli sosyal medya hesabının kime ait olduğunu bilmiyorum. Bu hesap ilk önce benim tarafımdan 2023 yılının Mayıs ayında açıldı. Reklam ve eğlence amaçlı, takipçi kasmak ve gizemlilik katmak amacıyla açılmıştır. Herhangi bir maddi gelir elde edilmemiştir."

"Taksim’deki onlyfansçilerin para dağıtmasından sonra bu hesabın aynı isimde hesabı bulunan yurtdışındaki kişilere verdim. Fakat ben de erişim sağlayabiliyordum. Bu hesabın tam olarak kimler tarafından yönetildiğini bilmiyorum.”

Kardeşini sattı! Ev de arabalar da kardeşimin!

Fergio House hesabından paylaşılan video ve görüntülerin profesyonel ekipler tarafından hazırlandığını aktaran Günay, “Videoların çekildiği ev kardeşim Serhat Günay’ın sahibi olduğu şirket tarafından kiralanmıştır. Araçlarda kardeşime aittir. Söz konusu görüntülerde ben kesinlikle yokum. Bu içerikler eğlence, kurgu ve sosyal deney için çekilmiştir. Kazanç elde etme niyeti bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.

TRT 1 - Canlı Yayın TRT 1 - Canlı Yayın

Günay kendisine gösterilen şüphelilerin hepsini ise teşhis ederek tanıdığını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi