İsmail Kartal yönetiminde yeni sezona kusursuz bir giriş yapan Fenerbahçe, üst üste yaşanan sakatlıkların ardından ligde oynadığı son 2 maçta 5 puan kaybetmişti. Buna karşın milli ara öncesi ligi zirvede tamamlayan Fenerbahçe'ye sakatlıkları bulunan futbolculardan iyi haberler gelmeye başladı. Milli arada yara saran Sarı-Lacivertlilerde bazı futbolcular oynayacak duruma geldi.

Futbolcuların son durumu

İşte Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan futbolcuların son durumu:

Joshua King, Emre Mor, Cengiz Ünder: 3 futbolcu da sakatlıklarını tamamen atlattı ve taktik idmanlarda ye aldı. İsmail Kartal'ın şans vermesi halinde 3 futbolcu da oynayacak durumda.

Galatasaray, Dries Mertens'in sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını açıkladı Galatasaray, Dries Mertens'in sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını açıkladı

Serdar Aziz: Sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ekim ayı sonunda operasyon geçiren Serdar Aziz'in aralık ayının ilk haftasında oynayabilecek duruma gelmesi planlanıyor.

Becao: Pendikspor maçında tendonu kopan Becao'nun ise oca ayının ilk haftalarında sahalara dönmesi bekleniyor.

Djiku: Ludogorets maçında sakatlanan ve sağ ayak beşinci metatars kemiğinde non deplase kırık tespit edilen Djiku da bireysel çalışmalara başladı. Başarılı stoperin gelecek hafta oynanacak Sivasspor maçına yetişme ihtimali bulunuyor.

Fred: Sakatlığını atlatan ve çalışmalara başlayan Fred'in Fatih Karagümrük maçında riske edilmemesi bekleniyor. Fred'in bir sonraki hafta oynanacak Sivasspor maçında sahada olması öngörülüyor.

Editör: Sümeyye Aksu