Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe taraftarı önünde Trabzonspor'u ağırlayacak. İsmail Kartal yönetiminde yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe, Trabzonspor'u yenerek liderliğini korumayı hedefliyor. İşte, Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda cevabı…

Türkiye İzcilik Federasyonunda Hasan Dinçer Subaşı tekrar başkan seçildi Türkiye İzcilik Federasyonunda Hasan Dinçer Subaşı tekrar başkan seçildi

İsmail Kartal yönetiminde sezona çok iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, ligde ve Avrupa'da toplamda oynadığı 19 maçı da kazandı.

Ligde 28 puanlı Galatasaray'ın 2 puan önünde liderlik koltuğunda oturan sarı-lacivertliler, Trabzonspor'u mağlup ederek zirvedeki yerini korumayı amaçlıyor.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında yarın Trabzonspor'u konuk edecek. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Mücadele Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor karşısında muhtemel 11'i şöyle:

Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Samet Akaydın, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Edin Dzeko.

Editör: Ateş Çatıkkaş