Febreze İsrail malı mı? Febreze hangi ülkenin malı, zararlı mı? Febreze İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? Şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Febreze hangi ülkenin olduğu konusu oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Vatandaşlar hangi markanın hangi ülkeye ait olduğunu merak ediyor. Peki, Febreze İsrail malı mı? İşte detaylar...

Orhan Erdemir kimdir? Orhan Erdemir kimdir?

Febreze İsrail malı mı? Febreze hangi ülkenin malı? Febreze boykot mu?

Febreze Sahibi Procter and Gamble. Procter and Gamble İşgal Altındaki Filistin'deki Tel Aviv'de yıllık 2 milyar ABD doları yatırım yaptığı bir Ar-Ge merkezi açtı.

Procter & Gamble, dünyanın en büyük tüketim malları şirketlerinden biridir. Şirket, çeşitli ürünler üretmekte ve pazarlamaktadır. Bu ürünler arasında deterjanlar, şampuanlar, diş macunları, tuvalet kağıtları ve oda kokusu ürünleri bulunmaktadır.

Procter & Gamble, işgal altındaki Filistin'de faaliyet göstermektedir. Şirket, Tel Aviv'de yıllık 2 milyar ABD doları yatırım yaptığı bir Ar-Ge merkezine sahiptir. Ayrıca, işgal altındaki Golan Tepeleri'nde bir fabrikası bulunmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi