Dizi oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'ın Yılmaz Güney hakkında söylediği sözlere sanat dünyasından tepkiler gelmeye devam ediyor. Abdullah'ın Güney için sosyal medya hesabından yazdığı "Sinemamızın en iyi kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan erkeği" ifadesine Piyanist Fazıl Say da sosyal medya hesabından tepki verdi.

"Yol filminde figüran bile olamayacak niteliksizlikteki dizi oyuncusu"

Fazıl Say ınstagram’dan yaptığı paylaşımında, "Yol' filminde figüran bile olamayacak niteliksizlikteki 'dizi oyuncusu' artık 'dönemleri' ve 'milatları' tayin eder olmuş. Biraz haddini bilmek gerek" dedi.

Assos Antik Kenti'nde 1700 yıllık lazımlıklar bulundu Assos Antik Kenti'nde 1700 yıllık lazımlıklar bulundu

Say, “Sanat yüreğimizdedir. Bu ülkenin kültür tarihini değersizleştirmeye boşuna uğraşmasın, karşısında bilmediği bir şey olan gerçek sanat var. Farah Zeynep sanatı, keşke ucundan öğrenebilseydi, kendisine olan saygıyı daha şimdiden yok etti, büyük sanatçıları ezmeye kalkarak” dedi.

Farah Zeynep Abdullah, Fazıl Say’ın paylaşıma yanıt verdi

Fazıl Say’ın açıklamalarına Farah Zeynep Abdullah da sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi;

"Abi yazın nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça, anlamamışsın, belli ki anlamak da istemiyorsun. Dün gece yarısı buradan telefonunu bana yazdın, 'Konuşalım, iki çift sözüm var' diye. Ben de uyuyordum, 'müsaitseniz arayabilirim' yazdım, dönmedin. Konuşsaydık keşke. 'Abim seni hiç ilgilendirmiyor benim düşüncelerim' der uyumaya devam ederdim. Abi bu postundan hemen sonra story'nde konser anonsunu gördüm link koymayı da unutmuşsun. O yüzden bilet linkini paylaşıyorum. Brahms no.3 in F major, op.90:III. Poco allegreto eşliğinde, seversin. Küt ve dumana sevgiler.”

Editör: Kadir Gürhan