İstanbul'un Fatih ilçesinde zihinsel engelli bir vatandaşın sokak köpeklerinin saldırısında hayatını kaybetmesiyle ilgili Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan açıklamalarda bulundu. Haberler.com Youtube kanalında konuşan Turan, olayın sokakta gerçekleşmediğini belirtti. Turan, "Bu olay özel bir mülkiyet arazisi içinde oldu. Bu yüzden savcılığın iznini bekleyip köpekleri topladık. 10 köpekten bahsediliyor ama içeride 3 köpek bulup topladık." ifadelerini kullandı.

Sokak köpeklerinin saldırısında can verdi

Esenler'de ikamet eden zihinsel engeli Ayhan Özçelik (40), dün Silivrikapı Mahallesi'ndeki akrabalarının yanına gittiği sırada köpeklerin saldırısına uğrayan Özçelik, ağır yaralandı. Sabaha karşı olayın yaşandığı yere çöp toplamak için gelen temizlik işçileri, köpeklerin, yerde yatan bir kişinin başında havladıklarını görmeleri üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Özçelik, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Fatih Belediye Başkanı Turan: Vatandaşlarımızı parçalayan köpekleri savcılık izniyle topladık

Musa Anter’in oğlu Anter, babasının ölüm yıldönümünde vefat etti Musa Anter’in oğlu Anter, babasının ölüm yıldönümünde vefat etti

Trajik olayın yankıları sürerken, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Haberler.com Youtube kanalında açıklamalarda bulundu. Olayın sokakta değil özel bir mülkiyette gerçekleştiğini belirten Turan, bu nedenle köpeklerin savcılık izniyle toplandığını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi