Fatih Ülger kimdir? Fatih Ülger nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Fatih Ülger’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Fatih Ülger kimdir? Fatih Ülger kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Fatih Ülger’nun biyografisini haberimizde derledik…

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Armağan Kara kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz Armağan Kara kimdir?

Fatih Ülger kimdir?

Ankara'da yaşayan Hasan Hüseyin Çelik, 73 gün önce 06 BCH 039 plakalı aracıyla birlikte ortadan kayboldu. Hasan Çelik'in kaybının ardından kardeşi Veysel Çelik, Müge Anlı stüdyolarına Hasan Çelik’i aramaya geldi. Veysel Çelik, Hasan Bey'in kaybı ile ilgili yengesi Seher'i ve kızı Şerife'yi suçladı.

Hasan Hüseyin Çelik'le birlikte kaybolan aracında kent güvenlik sistemi kameralarına yansıyan görüntülere göre iki kişi görüldüğü ve bunlardan birinin oto tamircisi olabileceği belirtildi. Bu kişi oto tamircisi Hasan Hüseyin Çelik'in kaybolmadan bir kaç gün önce aracını tamir için götürdüğü Raci Çoban'dı. Raci Çoban, yayına bağlanarak bildiklerini anlattı. Raci Çoban, aracı getirdiğini damadının arabasını bozduğunu söylediğini binip birlikte test ettiklerini belirtti. Programda Şerife'ye yönelik bazı iddialar konuşuldu. Yayına bağlanan kişiler, Şerife'nin kocasına büyü yaptırdığını iddia etti. Hasan Hüseyin Çelik'in eşi ve kızı çelişkili ifadelerle dikkatleri üzerine çekerken, bugün iddialar karşısında stüdyoda tansiyon yükseldi. Şerife, babasının ailesine saldırdı.

Müge Anlı ve ekibi arabada görülen kişiye ulaştı

Hasan Hüseyin Çelik arabasıyla şüpheli şekilde ortadan kaybolduktan sonra Hasan Çelik'in kullandığı araçta görülen kişiye ulaştı. Aracın içinde görülen kişi, araçta herhangi bir telefon görmediğini belirtti. Söz konusu tarihte Ankara'da olduğunu belirten şahıs, bu durumun içinde bulunmaktan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Hasan Hüseyin Çelik'in arabasında görülen Yalçın Ülger, Hasan Hüseyin Çelik'in kaybına dair bildiklerini anlatmak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Yalçın, Hasan Bey'in aracını satmak için kuzeni Fatih Ülger'i aradığını, ardından Oğuzhan'ı aradığını söyledi. Oğuzhan'ın da Sakallı İzzet isimli bir şahsa yönlendirdiğini anlattı. İzzet'le konuşmadığını, sadece atılan konuma gittiğini ve Yasin'in kendisini aldığını belirti. Fatih ve Yasin'in çocukluk arkadaşı olduğu öğrenildi.

Şerife ve Seher, Hasan Hüseyin Çelik'e bir şey yaptıklarını düşündükleri için Yalçın'a saldırdı. Yalçın Ülger ve Kuzeni Fatih Ülger ifadeleri alınmak üzere Müge Anlı stüdyolarından götürüldü.

Kaynak: Haber Merkezi