Fatih Camii imamı Galip Usta kimdir? Fatih Camii imamı Galip Usta nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Fatih Camii imamı Galip Usta’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Fatih Camii imamı Galip Usta  kimdir? Fatih Camii imamı Galip Usta  kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Camide bıçaklı saldırıya uğrayan Fatih Camii imamı Galip Usta  kimdir

Fatih Camii imamı Galip kimdir?

İstanbul Fatih Camisi İmamı Kurra Hafız Galip Usta ve cami cemaatinden bir kişi namazın ardından bıçakla yaralandı.

Erdoğan Astana'da Aliyev ve Şerif ile görüştü Erdoğan Astana'da Aliyev ve Şerif ile görüştü

Fatih Camisi’nde namaz sırasında sorun çıkaran şüpheli Ö.S, özel güvenlik görevlileri tarafından camiden çıkarıldı.  Namazın ardından imam odasına giren ve Usta ile konuşmak istediğini belirttikten zanlı, imam ile araya girmeye çalışan cami cemaatinden B.E’yi bıçakla yaraladı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık görevlilerince hastaneye kaldırıldı. Şüpheli Ö.S. gözaltına alındı. 

Fatih Camii İmam Hatibi olan Galip Usta, ilçede herkes tarafından tanınıyor ve seviliyor. Youtube'da bir kanalda özel içerikler de üreten Fatih Camii İmam Hatibi olan Galip Usta, bugün bir saldırganın hedefi oldu. Bıçaklı saldırı sonucu yaralanan İmam Usta'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Fatih Camii'nde imam hatip Galip Usta hocamıza ve cami cemaatinden Bilal Erdem’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kendilerine yüce Rabbimizden acil şifalar diliyor, cami cemaatine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak bu menfur saldırının sonuna kadar takipçisi olacağız."

Kaynak: Haber Merkezi