Gazeteci Fatih Altaylı kendi Youtube kanalından gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. Mustafa Balbay’ın “AK Parti’ye 11 milletvekili transferi için 500 milyon TL bütçe ayrıldı” iddiasına değinen Altaylı, “500 milyon dediğin 15 milyon dolar ediyor. 11 milletvekili bölersen 1.3 1.4 milyon dolar eder. Eğer böyle bir iddia varsa bütçe daha yüksektir. Ya da geçeceklerdi bu parada bonus olur geçince daha fazlasını kazanırız diye düşünüyor olabilir milletvekilleri”dedi.

“AK Parti'ye transfer olması beklenenlere ağır benzetme”

Fatih Altaylı’nın satır başları şöyle;

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçmişteki açıklamalarında bu tip milletvekili transferlerinde hakaretlerine ağır cümlelerine bakacak olursak, geçecek olanlara da köpek gözüyle bakacağına eminim. Erdoğan’ın fikirleri kolay değişen fikirler değil, tavırları değişse de fikirleri değişmiyor. Para karşılığı ile geçiyorlarsa Bu milletvekillerine satılmış köpekler gözüyle bakar, para karşılığı ile geçmiyorlarsa bile Erdoğan’ın onlara iyi gözle bakacağını zannetmiyorum.”

Sezgin Tanrıkulu: Hükümet tekstil sektörünü batırmak için çalışıyor Sezgin Tanrıkulu: Hükümet tekstil sektörünü batırmak için çalışıyor

“Numan Kurtulmuş’a, Süleyman Soylu’ya öyle bakmadığını biliyoruz”

“Kendi içinden çıkıp ben sizin cevher olduğunuzu fark ettim ve geldim diyenlere bir şey demez. Örneğin Numan Kurtulmuş’a, Süleyman Soylu’ya öyle bakmadığını biliyoruz. Onları doğru yolu bulmuş tövbekarlar olarak gördü. Lakin bu içeriden girip Erdoğan’a sallayıp sonra para karşılığı dönenler olursa, Erdoğan onlara köpek muamelesi yapar.”

Kaynak: Haber merkezi