Gazeteci Fatih Altaylı kendi Youtube kanalından gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. Ozan Bingöl’ün “TRT'ye ödenen para 10.8 milyar dolar” açıklamasına değinen Altaylı, “Biliyorsun şu televizyon, arkadaki televizyon, arabadaki radyo, evdeki radyo, alıcı, verici, telsiz cihaza her türlü bir pay ödeniyor. Vergilerinden kullandığın elektriklerden ciddi bir pay ödeniyor. Hemen hemen hepimiz hiç seyretmediğimiz gerçi şampiyonlar ligini gösterecekler bu sene biraz paraları hak edecekler. İzlemediğimiz TRT’ye bir dünya para veriyoruz yıllık bu hesaba göre 500 milyon dolar bu çok ciddi bir para. Bugün normal Türk televizyonun eğlence kanallarının o 4 büyük televizyon dediğimiz televizyonların yıllık bütçeleri 100 milyon dolardır diye tahmin ediyorum. Onların kazandığının kat be kat fazlası” ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı’nın TRT ile ilgili sözleri şöyle;

“TRT bir çiftlik zaten”

Ama biliyorsun TRT bir çiftlik zaten, çiftlik ne arpalık zaten yani üstüne vazife olmayan bir sürü işi de yaptırdıkları gibi içeri herkes adamını dolduruyor. İşte bizim ilçe başkanının kızı spiker olmak istiyor koy onu da. TRT bir çiftlik kötüde yönetilen bir çiftlik ve bir arpalık, ama Türkiye’de arpalık olmayan bir yer kaldı mı? Eskiden de Türkiye’de arpalık vardı.

Selcuksports HD | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Selcuksports HD | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Arpalığın mucidi AKP değildir ama AKP cılkını çıkardı

Arpalığın mucidi AKP değildir. Hani AKP’den önce her şey güllük gülistanlık değildi. Ama AKP cılkını çıkardı yani esen arpalığında bir haddi udu var mesela 5 tane arpalıktan giren olursa da 10 tane orada iş yapan adam kalırdı. Şimdi AKP döneminde işi yapacak adam falan bırakmadılar. Herkes bizden herkes benden olsun dediler ve o yüzden bütün kurumlarda müthiş bir zafiyet var.

Kaynak: Haber merkezi