Gazeteci Fatih Altaylı kendi Youtube kanalından gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın’ın düğününe banka ve finans kuruluşlarının üst düzey yöneticilerini çağırması ve onlardan yüklü hediyeler almasına değinen Altaylı, “ Düğün adı altında hediye topladı. Maddi değeri hayli yüksek hediyeler topladı. Acaba BDDK başkan yardımcısı olmasaydı o hediyelerin kaçta kaçı kendisine verilirdi, hiçbiri verilmezdi. Düğüne de kimse gitmezdi köyde yaparlardı. İnceleme başlatılabilir ama bir sonuca varacağını düşünmüyorum. Söz konusu kişi hem Milliyetçi Harekât Partisine yakın hem Süleyman Soylu’ya yakın o yüzden de MHP’nin oluru olmadan bu soruşturma bir yere varmaz” dedi.

Etik kuralını kendilerinin belirlediğini söyleyen Altaylı, “Devlette hiçbir evrak kaybolmaz. Hiçbir kayıt havaya uçmaz gün gelir hesabını bugün sormazlarsa yarın sorarlar diye umarız. İmam bunu yaparsa cemaat ne yapmaz diyeceksin ama bu zaten hem imam hem cemaat kenti etiğini kendi karar veriyor. Soytarılık yani ne diyeyim gönül ister ki bir şey olsun ama olmayacağını biliyoruz yani. Çıksa devlet bahçeli kardeşim bu bizim partimizin bilmem neyinin yakını biz böyle şeyi parti olarak kabul etmiyoruz soruşturulsun gereği yapılsın dese, der mi? sanmıyorum” ifadelerini kullandı.

Selcuksports HD | Tottenham - Karabağ maçı canlı izle Selcuksports HD | Tottenham - Karabağ maçı canlı izle

Fatih Altaylı’nın konuşmasından satır başları şöyle;

Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması’

Geçmişte Rezan Epözdemir ile program yapmıştık. Rezan Epözdemir, “Ben Cem Garipoğlu’nun öldüğünü düşünüyorum. Hatta bundan eminim ama ailenin içinin rahat etmesi için açılması gerekiyor girişimlerde bulunacağım” demişti. 2009’dan yılından beri gönüllü avukatlığını yapıyor bu davanın. Rezan beni arayıp kararın çıktığını söylemişti. Dün de basın açıklaması yapıp açıkladı. Avukatla ben o programı yaptığım zaman beni cezaevinin o zaman ki savcısı aramıştı ve bütün evrakları gördüklerini cesetin Garipoğlu’na ait olduğuna hiçbir kuşkusu olmadığını bana yazıp anlatmıştı. Açıldıktan sonra Eğer içinde yine şüphe varsa şüphe duymak istiyorsanız bundan sonra duyabilirsiniz. Çıkan ceset aslında DNA karıştırılmıştı yapılan DNA sahteydi falan diyebilirsiniz mümkün mü mümkün yani. Ülkedeki güvensizlik o boyutta.

Kaynak: Haber merkezi