Fairy İsrail malı mı? Fairy hangi ülkenin malı, zararlı mı? Fairy İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Fairy hangi ülkenin olduğu konusu oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Fairy İsrail malı mı? İşte detaylar...

İnat TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle İnat TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Fairy İsrail malı mı?

Fairy, Procter & Gamble (P&G) tarafından üretilen bir bulaşık deterjanı markasıdır. P&G, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir çokuluslu tüketici ürünleri şirketidir. Fairy bulaşık deterjanları, yağlı yemeklerin kalıntılarını temizlemeye ve bulaşıkları parlatmaya yardımcı olan ürünlerdir.

Fairy'nin İsrail ile herhangi bir bağlantısı olduğuna dair bilgi yok. Fairy bulaşık deterjanları, P&G tarafından üretilir ve dünya genelinde birçok ülkede satılan bir markadır. İsrail ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

Editör: Betül Vural