Real Madrid - Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi final maçında karşılaşıyor. Futbolseverlerin gözü akşam oynanacak dev maçta. Bir tarafta Şampiyonlar Liginin devi Real Madrid, Diğer tarafta Almanların Sarı Siyahlı devi Borussia Dortmund yer alıyor. Dortmund kupayı Real Madrid’e vermek istemiyor. İkinci defa kupayı almak istiyor. Real ise müzesine bir Şampiyonlar Ligi kupası daha eklemek istiyor. Final maçı, Londra'da yer alan Wembley Stadı'nda oynanacak.

Real Madrid - Borussia Dortmund maçı saat kaçta

1 Haziran’da oynanacak maç saat 22:00’de başlayacak. 

Real Madrid - Borussia Dortmund maçı hangi kanalda

Real Madrid - Borussia Dortmund maçı Exxen ve TV8,5 kanallarında naklen yayınlanacak.

Real Madrid - Borussia Dortmund maçı değerlendirme 

Şampiyonlar Ligi’nin kupa canavarı Real Madrid 17 kez final oynayarak rekor kırdı. 17 kez Final oynayan Real Madrid kupayı 14 kez müzesine götürmeyi başardı. Alman panzeri Borussia Dortmund ise 1996-1997 yılında kupayı kazandı. Final maçını alarak ikinci defa kupayı almak istiyor.

7 Temmuz 2024 Pazar günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var? 7 Temmuz 2024 Pazar günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var?

Arda güler oynayacak mı?

Son dönemlerde attığı gollerle gündeme gelen Türkiye’nin A Milli Takım oyuncusu Arda Güler maç kadrosunda kendine yer buldu.

Real Madrid - Borussia Dortmund final maçı öncesi konuşan Ancelotti, ''Arda Güler finalde oynayacak mı? Tabii ki oynayabilir. Kalitesini ve yeteneğini gösterdi. Final maçında bize çok faydalı olabilir, seçeneklerimizden biri” şeklinde konuştu.

Real Madrid - Borussia Dortmund maçı Selçuk Spor canlı izle

Futbol tutkunları için en keyifli anlardan biri, favori takımlarının maçlarını canlı izlemektir. Özellikle Real Madrid gibi büyük bir camianın taraftarları için ücretsiz ve şifresiz şekilde canlı maç izlemek daha da önem taşımaktadır. Peki, Real Madrid - Borussia Dortmund maçı canlı nasıl izlenir? Real Madrid - Borussia Dortmund maçı izle.

Real Madrid - Borussia Dortmund maçı Exxen canlı izle

Real Madrid - Borussia Dortmund maçı Exxen üzerinden yayımlanacak. Sporseverler Real Madrid - Borussia Dortmund maçını canlı izlemek için Exxen ve TV8,5 yayınını takip edebilecek.

Real Madrid - Borussia Dortmund maçı Taraftarium24 Canlı Maç İzle

Taraftarium24, futbolseverlerin sıkça ziyaret ettiği platformlardan biridir. Real Madrid - Borussia Dortmund maçı Taraftarium24 üzerinden canlı izle ile liglerin ve maçların canlı yayınlarına erişim mümkündür. Ancak, yine de bu platformun yasal durumu ve güvenilirliği hakkında araştırma yapmak önemlidir.

Kaynak: Haber Merkezi