Deniz Naki kimdir? Deniz Naki kimdir?

Evan Ellingson kimdir? Evan Ellingson nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Evan Ellingson’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Evan Ellingson kimdir? Evan Ellingson kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Evan Ellingson’un biyografisini haberimizde derledik…

Evan Ellingson kimdir?

1998 yılının temmuz ayında Los Angeles'ta doğan Ellingson, henüz 13 yaşındayken General Hospital'ın bir bölümünde oynamıştı. Evan Ellingson, televizyon dizisi "Complete Savages"deki (2004-2005) performansıyla dikkat çekti ve bu dizide Nick karakterini canlandırdı. Daha sonra Titus'ta gördüğümüz başarılı oyuncu My Sister's Keeper'da Cameron Diaz'ın oğlunu canlandırdıktan sonra CSI: Miami'nin 18 bölümünde Kyle Harmon rolüyle boy gösterdi. Aynı zamanda modellik de yapıyordu. Bir daha da rol almayan oyuncu 2010 yılında emekli oldu.

Çocuk oyuncu olarak üne kavuşan Ellingson ayrıca Mad TV, That Was Then, Complete Savages, Bones, 24 gibi yapımlarda da boy gösterdi.

Sinemada ise Walk the Talk, Letters from Iwo Jima, The Bondage, Confession, Rules of the Game, Time Changer, The Butterfly Effect, The Gristle gibi yapımlarda oynadı.

Editör: Betül Vural