İrfan Neziroğlu kimdir? İrfan Neziroğlu kimdir?

İsveç'te düzenlenen 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nın birincisi İsviçre oldu. Unforgettable şarkısıyla birinci olan Marcus & Martinus kimdir? Marcus & Martinus kaç yaşında? Marcus & Martinus kardeşler kimdir? İşte detaylar..

Eurovision’un birincisi olan Marcus & Martinus kimdir?

Marcus & Martinus, bazen M&M olarak bilinir, Tek yumurta ikizleri Marcus ve Martinus Gunnarsen'den (d. 21 Şubat 2002, Elverum, Norveç) oluşan Norveçli dans-pop ikilisi.[1] Üç albüm yayınladılar: Hei, Together ve Moments. 2012'de Melodi Grand Prix Junior'ı kazanmalarından beri, 2017'de Spellemannprisen gibi çok sayıda ödül kazandılar. İkili 2022 yılında Masked Singer Sverige yarışmasını kazanmış, 2023 ve 2024 yıllarında Melodifestivalen yarışması'na katılmış, 2024 yarışması'nı kazanarak 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ev sahibi ülke İsveç'i "Unforgettable" adlı şarkısıyla temsil etti.

İsveç'te düzenlenen 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nın birincisi İsviçre oldu. Unforgettable şarkısıyla birinci olan Marcus & Martinus, "Umarım bu yarışma vaadini yerine getirir ve herkes için barışı ve onuru savunmaya devam eder" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi