ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 9 Ocak bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 8 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 8 Ocak 2024 bölümü izle Esra Erol'da 8 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 8 Ocak 2024 bölümü izle

"Eşim beni kızım gibi gördüğüm çalışanımla aldattı"

Programa katılan Canan Pekesen, 27 yıllık eşi Ali Pekesen'in kendisini çalışanları Saniye Yorulmaz ile aldattığını ve ikisini yıllarca idare ettiğini söyledi. Canan, "Bu ihaneti kanıtlamam zor oldu. Herkes biliyordu ama kimse konuşmuyordu. Bana eşime güvenmemem konusunda imalar yapıyorlardı. Fakat ben sanki at gözlüğü takmış gibi görmüyordum. Saniye'nin böyle bir şey yapacağına inanmadım. Onu işe alırken eşimin ona yanaşabileceği konusunda uyarmıştım. Eşime hiç güvenmiyordum ama Saniye'den beklemiyordum. Ona 'Kızım ol' demiştim, kumam oldu. Eşimin mesajlarını defalarca yakaladığım halde bana paranoyak muamelesi yapıyorlardı. Sakine bipolar hastası, onun ailesini de uyardım. Eşim beni ölümle tehdit etti. Beni darp etti. Arabadan itmeye kalkıştı, tornavidayla saldırdı. Ondan boşanmamam için bana saldırdı. O iki kadınla da aynı anda beraber olmak istiyor. Evliliğimizi kurtarmak için tatile gittik, tatilde Saniye ile mesajlarını tekrar yakaladım'' diye konuştu.

Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle

Canan'ın oğlu Can, "Babamın yaşattıkları yüzünden sokağa çıkmaya korkar olduk. Kendisi ve çevresindekiler madde bağımlısı. Bize zarar verirler diye korkuyoruz" dedi.

Canlı yayına bağlanan Ali Pekesen, "Canan bana hayatı zehir etti. Yaptığı pislikleri kapatmak için şu an oraya çıktı. Canan benden para da çaldı. Canan hırsızdır" ifadelerini kullandı.

"Karım beni sokağa attı"

Programa katılan İbrahim Koç, eşi Sibel Koç'un kendisini evden attığını söyledi. Eşinin çok değiştiğini söyleyen İbrahim, "Karımı gerçekten sevdim. Ama beni sokağa atmasını hak ettim. Şu an yatacak yerim yok. Eşimin psikolojisi bozuk, bir kere ailesi tarafından hastaneye yatırıldı. İnsanlara uyum sağlayabilen biri değil, kimseyle uzlaşamıyor. Herkesle tartışıyor. Ben eşimle barışmak istiyorum" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Sibel, "Sen ne kadar yalancı bir insansın. Rezilsin. Seni görmek dahi istemiyorum. Ben boşanma davası açtım. Bana ettiğin hakaretleri, kolumu sakatladığını neden atlamıyorsun?" diye sordu.

Kaynak: Haber merkezi