aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 9 Kasım bölümünde neler olacak?

‘Mickey 17’den ilk fragman ‘Mickey 17’den ilk fragman

''Yüzde 70 engelli raporu olan torunum kaçırıldı''

Programa katılan Nebiye İnebolu, kayıp torunu Nazlı İnebolu’yu aradığını söyledi. Nebiye İnebolu, ‘’Nazlı’ya 5 yaşından beri bakıyorum, yüzde 70 engelli raporu var. Onu Batuhan Karaş ve ailesi kaçırdı. Nazlı’yı istemeye gelmişlerdi, bir yüzük takıldı. Bir gün Nazlı’yı evde bulamadım, komşularım da Nazlı’nın ağlayarak birileri tarafından götürüldüğünü söylediler. Bu kişiler Batuhan Karaş ve ailesi. Bana bir şey yapamayacağımı, bu işle uğraşmamam gerektiğini söylediler'' dedi.

Batuhan’ın babası Barış Karaş, canlı yayına bağlandı. Barış Karaş, ‘’Nazlı yanımızda, nikah işlemleri için başvuru yapıldı. 15-20 gün önce Nazlı’yı görmeye gittik. Kendi aramızda söz nişan tarihi ayarladık. Ama sonra Nazlı’nın babası mesaj atarak ‘Bu iş olmaz’ dedi. Nazlı’nın yüzüğünü küpesini elinden zorla aldılar. Ertesi gün Nazlı kendi rızasıyla kaçtı. Biz Nazlı’nın %70 engelli raporu olduğunu bilmiyorduk, şimdi öğrendik’’ diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Nazlı İnebolu, ‘’Batuhan’la görücü usulü tanıştık. Ben kendi isteğimle, severek kaçtım. Babaanneme inanmayın, yalan söylüyor. Kendi isteğimle kaçtım ve memnunum. Beni Batuhan’la ailem tanıştırdı. TikTok’tan tanıştığım yalandır'' dedi.

Batuhan annesi Bahar da canlı yayına bağlanarak Nebiye İnebolu'nun iddialarını reddetti. 

Editör: Betül Vural